Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dissabte 23 de gener

Setmana II durant l'any

Sant Ildefons, bisbe

 

Memòria obligatòria

Nascut a Toledo (607), va rebre una brillant formació, i essent abat del monestir d’Agalí (Toledo) i bisbe de Toledo (657), esmerçà els seus esforços a acostar la Bíblia i la doctrina de la tradició patrística al poble: ‘Aquell qui es lliura de ple a meditar l’Escriptura, escorcolla la saviesa dels seus predecessors i estudia les profecies, examina les explicacions d’autors famosos i penetra per paràboles complexes el misteri de proverbis i enigmes. Molts lloaran la seva intel·ligència, i la seva fama viurà per generacions’.

Oració col·lecta

Déu totpoderós, que féreu de Sant Ildefons un defensor insigne de la virginitat de Maria, concediu als qui creiem en aquest privilegi de la Mare del vostre Fill de sentir-nos emparats per la seva intercessió poderosa i maternal.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

EL GRAN PASTELERO. BAKE OFF ESPAÑA

sinopsi

El libro recoge las mejores recetas, trucos y técnicas culinarias del nuevo programa de Cuatro. Son en total más de 60 recetas, que van desde simples galletas de canela hasta complejos y espectaculares pasteles de bizcocho. Aprenderás también los principios básicos de la repostería. Panecillos, madalenas, pastelería, galletas, panes, empanadas, tartas? Una completa variedad de creaciones con espectaculares fotografías y un detallado y fácil paso a paso para que el resultado sea todo un éxito.
Además, el libro incluirá un perfil de los tres miembros del jurado, fotografías hechas durante el rodaje y curiosidades y anécdotas del formato que está triunfando en todo el mundo.

fitxa tècnica

títol
EL GRAN PASTELERO. BAKE OFF ESPAÑA
isbn 9788408201540
data de publicació 01/03/2019
col·lecció Planeta Cocina
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

20,81 €
21,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

Durant l'estat d'alarma no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

El libro recoge las mejores recetas, trucos y técnicas culinarias del nuevo programa de Cuatro. Son en total más de 60 recetas, que van desde simples galletas de canela hasta complejos y espectaculares pasteles de bizcocho. Aprenderás también los principios básicos de la repostería. Panecillos, madalenas, pastelería, galletas, panes, empanadas, tartas? Una completa variedad de creaciones con espectaculares fotografías y un detallado y fácil paso a paso para que el resultado sea todo un éxito.
Además, el libro incluirá un perfil de los tres miembros del jurado, fotografías hechas durante el rodaje y curiosidades y anécdotas del formato que está triunfando en todo el mundo.

títol
EL GRAN PASTELERO. BAKE OFF ESPAÑA

isbn 9788408201540
data de publicació 01/03/2019
col·lecció Planeta Cocina
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts