660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dijous 9 d'abril

Tríduum pasqual

Dijous Sant

 

Col·lecta: Oh Déu, vós ungíreu amb l’Esperit Sant el vostre Fill únic i el constituíreu Crist i Senyor; concediu-nos que, participant de la seva consagració, siguem en el món testimonis de la vostra obra redemptora. Per Crist Senyor nostre.

Papa Francesc:

«El Dijous Sant Jesús institueix l’Eucaristia, anticipant en el sopar pasqual el seu sacrifici en el Gòlgota. Per fer comprendre als deixebles l’amor que l’anima, els renta els peus, oferint una vegada més l’exemple en primera persona de com ells mateixos han d’obrar. L’Eucaristia és l’amor que es fa servei. És la presència sublim de Crist que vol alimentar tots els homes, especialment els més febles. No només això: donant-se a nosaltres com a menjar, Jesús ensenya que hem d’aprendre a compartir amb els altres aquest aliment perquè esdevingui una vertadera comunió de vida» (Homilia, 23.03.16).

«El Cenacle ens recorda el comiat del Mestre i la promesa de tornar a trobar-se amb els seus amics. Jesús no ens deixa, no ens abandona mai, ens precedeix en la casa del Pare i allà ens hi vol portar amb Ell. Però el Cenacle recorda també la mesquinesa, la traició. I qualsevol de nosaltres, i no solament sempre els altres, pot encarnar aquestes actituds, quan mirem amb suficiència al germà, el jutgem; quan traïm a Jesús amb els nostres pecats. El Cenacle ens recorda la comunió, la fraternitat, l’harmonia, la pau entre nosaltres» (Homilia, 26.05.14).

Pots consultar les lectures d’avui a lectures.missa.app.

EL PAÍS DE LOS COCINEROS (ESP)

DE CA LA TETA A ELBULLI

sinopsi

Con este proyecto recorreremos los últimos cincuenta años de historia de la ciudad de Figueres y de la comarca del Alt Empordà para visualizar y reivindicar la importancia de unos espacios y de unas personas dedicadas a la evolución de una profesión desde la creatividad y el saber hacer. Unos espacios concurridos por artistas que convirtieron las mesas de fondas, hoteles y restaurantes en lugares para la reflexión, la tertulia, la creación y el desmadre: desde Salvador Dalí y Josep Pla hasta Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre muchos otros.

fitxa tècnica

títol
EL PAÍS DE LOS COCINEROS (ESP)
isbn 9788417432454
data de publicació 01/04/2019
número d'edicions 1
dades del llibre 198 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

27,55 €
29,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Li enviarem la seva comanda un cop s'hagi aixecat l'estat d'alarma i hagim tornat a la normalitat.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Con este proyecto recorreremos los últimos cincuenta años de historia de la ciudad de Figueres y de la comarca del Alt Empordà para visualizar y reivindicar la importancia de unos espacios y de unas personas dedicadas a la evolución de una profesión desde la creatividad y el saber hacer. Unos espacios concurridos por artistas que convirtieron las mesas de fondas, hoteles y restaurantes en lugares para la reflexión, la tertulia, la creación y el desmadre: desde Salvador Dalí y Josep Pla hasta Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre muchos otros.

títol
EL PAÍS DE LOS COCINEROS (ESP)

isbn 9788417432454
data de publicació 01/04/2019
número d'edicions 1
dades del llibre 198 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts