660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

EL PAÍS DELS CUINERS (CAT)

DE CA LA TETA A ELBULLI

sinopsi

Aquest llibre recorre els darrers cinquanta anys d’història de la cuina a l’Alt Empordà, pionera de la gastronomia catalana més internacional. Reivindica el treball d’uns cuiners que van apostar per la creativitat en els fogons, i d’uns espais singulars que combinaren la gastronomia més creativa amb la tertúlia, la reflexió, la creació i la disbauxa, de la mà d’artistes de tota mena: des de Salvador Dalí i Josep Pla fins a Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre molts d’altres.

fitxa tècnica

títol
EL PAÍS DELS CUINERS (CAT)
isbn 9788417432447
data de publicació 01/04/2019
número d'edicions 1
dades del llibre 198 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

27,55 €
29,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Aquest llibre recorre els darrers cinquanta anys d’història de la cuina a l’Alt Empordà, pionera de la gastronomia catalana més internacional. Reivindica el treball d’uns cuiners que van apostar per la creativitat en els fogons, i d’uns espais singulars que combinaren la gastronomia més creativa amb la tertúlia, la reflexió, la creació i la disbauxa, de la mà d’artistes de tota mena: des de Salvador Dalí i Josep Pla fins a Richard Hamilton, Miquel Barceló, Evarist Vallès o Carles Fages de Climent, entre molts d’altres.

títol
EL PAÍS DELS CUINERS (CAT)

isbn 9788417432447
data de publicació 01/04/2019
número d'edicions 1
dades del llibre 198 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts