ELS VELLS AMICS

5% descompte exclusiu web

20,50 

19,47 

20,50 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

ELS VELLS AMICS

Cinc estudiants de Belles Arts van a París de visita la gran exposició que es va realitzar sobre Gauguin al Grand Palais a finals de la dècada vuitanta. Aquell viatge, de només quatre dies, perdurarà per tota la vida. En Marc, la Lídia, en Mateu, l’Ada i en Santi teixiran, a partir de llavors, una amistat que sembla indestructible i que els mantindrà ancorats als vells passats, als temps dels grans anhels. Els protagonistes, però, comprendran aviat que tan complicat és mantenir-se fidel a la vocació artística com renunciar-hi. I la vida, que cada cop es torna més exigent, acabarà provant-los.

A Els vells amics Sílvia Soler s’endinsa en la fascinant aventura que suposa la recerca del per què de la vida i ens ensenya la raó per qual l’amistat és un valor que cal mantenir per tota la vida.

De vegades relexionava que potser, en veritat, ja no érem amics, però que estàvem sentimentalment units a aquella amistat que, durant molt temps, ens havia sostingut. Potser ja no vivíem pendents els uns dels altres, però ens negàvem a deixar de veure’ns com a grup. Era com si, quan érem adolescents, un artista fabulós ens hagués immortalitzat en un retrat de conjunt i tots estiguéssim enamorats d’aquellla obra.