660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

divendres 22 de febrer

Setmana VI durant l'any

La Càtedra de Sant Pere, apòstol

 

Festa

Des del segle IV se celebra a Roma aquesta festa en senyal que l’Església és edificada sobre l’Apòstol: ‘La solidesa de Pere que va rebre de la pedra que és el Crist, en convertir-se ell mateix en pedra, la transmet igualment als seus hereus; i arreu on apareix alguna fermesa es manifesta indubtablement la força del pastor…’ (Sant Lleó el Gran).

Oració col·lecta

Déu totpoderós, no permeteu que res faci trontollar els qui Vós heu fonamentat en la pedra incommovible, amb la professió de fe l’Apòstol Sant Pere.

 

Avui també celebrem Santa Margarida de Cortona: Òrfena de mare, mare soltera, fundà l’Hospital de Santa Maria de la Misericòrdia (1278).

EN EL RESTAURANTE -RIBBAT, CHRISTOPH-978-84-08-15751-9

EN EL RESTAURANTE

sinopsi

Christoph Ribbat reúne en este libro historias de los chefs más conocidos y los restaurantes de más prestigio, de intrigantes camareras clandestinas y de recetas peculiares, de grandes hoteles de lujo y de comedores secretos, de famosos críticos gastronómicos y de curiosos gourmets. Explora lo que sucede entre bastidores y tiende un puente entre los más selectos restaurantes de alta cocina en París y los locales de comida rápida. Escrito como un ágil, divertido e inteligente montaje de anécdotas universales, constituye un agradable paseo por el mundo de la gastronomía con un sinfín de divertidos pasajes ocurridos en las entrañas de las cocinas más conocidas, donde a menudo transcurren cosas que ni imaginamos?

fitxa tècnica

títol
EN EL RESTAURANTE
isbn 978-84-08-15751-9
data de publicació 14/06/2016
editorial Planeta Gastro
número d'edicions 1
dades del llibre 256 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

17,05 €
17,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Christoph Ribbat reúne en este libro historias de los chefs más conocidos y los restaurantes de más prestigio, de intrigantes camareras clandestinas y de recetas peculiares, de grandes hoteles de lujo y de comedores secretos, de famosos críticos gastronómicos y de curiosos gourmets. Explora lo que sucede entre bastidores y tiende un puente entre los más selectos restaurantes de alta cocina en París y los locales de comida rápida. Escrito como un ágil, divertido e inteligente montaje de anécdotas universales, constituye un agradable paseo por el mundo de la gastronomía con un sinfín de divertidos pasajes ocurridos en las entrañas de las cocinas más conocidas, donde a menudo transcurren cosas que ni imaginamos?

títol
EN EL RESTAURANTE

isbn 978-84-08-15751-9
data de publicació 14/06/2016
editorial Planeta Gastro
número d'edicions 1
dades del llibre 256 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts