660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

divendres 20 de setembre

Setmana XXIV durant l'any

St. Andreu Kim i St. Pau Chong i companys

 

Memòria obligatòria

Tres cruentes persecucions (1839, 1846 i 1866) van originar 103 màrtirs a Corea. Destaquen el primer prevere, Andreu Kim, i Pau, catequista laic que durant vint anys guià la comunitat: “Us ho prego: no negligiu l’amor fratern, ajudeu-vos els uns als altres i persevereu fins que el Senyor es compadeixi de nosaltres i allunyi la tribulació. Aquí, a la presó, som una vintena. Si algú és sacrificat, us prego que no abandoneu la seva família” (Última exhortació d’Andreu).

Oració col·lecta

Oh Déu, creador i salvador de tots els homes, que d’una manera admirable vau cridar el poble de Corea a la fe catòlica perquè fos possessió vostra personal, i el vau fer créixer amb la mort gloriosa dels màrtirs Andreu, Pau i els seus companys; concediu-nos, per la seva intercessió i el seu exemple, que també nosaltres perseverem fins a la mort en la fidelitat a la vostra paraula.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

EN EL RESTAURANTE

sinopsi

Christoph Ribbat reúne en este libro historias de los chefs más conocidos y los restaurantes de más prestigio, de intrigantes camareras clandestinas y de recetas peculiares, de grandes hoteles de lujo y de comedores secretos, de famosos críticos gastronómicos y de curiosos gourmets. Explora lo que sucede entre bastidores y tiende un puente entre los más selectos restaurantes de alta cocina en París y los locales de comida rápida. Escrito como un ágil, divertido e inteligente montaje de anécdotas universales, constituye un agradable paseo por el mundo de la gastronomía con un sinfín de divertidos pasajes ocurridos en las entrañas de las cocinas más conocidas, donde a menudo transcurren cosas que ni imaginamos?

fitxa tècnica

títol
EN EL RESTAURANTE
isbn 978-84-08-15751-9
data de publicació 14/06/2016
editorial Planeta Gastro
número d'edicions 1
dades del llibre 256 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

17,05 €
17,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Christoph Ribbat reúne en este libro historias de los chefs más conocidos y los restaurantes de más prestigio, de intrigantes camareras clandestinas y de recetas peculiares, de grandes hoteles de lujo y de comedores secretos, de famosos críticos gastronómicos y de curiosos gourmets. Explora lo que sucede entre bastidores y tiende un puente entre los más selectos restaurantes de alta cocina en París y los locales de comida rápida. Escrito como un ágil, divertido e inteligente montaje de anécdotas universales, constituye un agradable paseo por el mundo de la gastronomía con un sinfín de divertidos pasajes ocurridos en las entrañas de las cocinas más conocidas, donde a menudo transcurren cosas que ni imaginamos?

títol
EN EL RESTAURANTE

isbn 978-84-08-15751-9
data de publicació 14/06/2016
editorial Planeta Gastro
número d'edicions 1
dades del llibre 256 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts