Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dissabte 5 de desembre

Setmana I d'Advent

Dia Internacional dels Voluntaris

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Maur

Nen màrtir del segle III, juntament amb els seus pares i germà, és venerat en la capella del Corpus Christi de València. Patró de la ciutat per haver-la salvat de la pesta (1637).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

EN EL RESTAURANTE

sinopsi

Christoph Ribbat reúne en este libro historias de los chefs más conocidos y los restaurantes de más prestigio, de intrigantes camareras clandestinas y de recetas peculiares, de grandes hoteles de lujo y de comedores secretos, de famosos críticos gastronómicos y de curiosos gourmets. Explora lo que sucede entre bastidores y tiende un puente entre los más selectos restaurantes de alta cocina en París y los locales de comida rápida. Escrito como un ágil, divertido e inteligente montaje de anécdotas universales, constituye un agradable paseo por el mundo de la gastronomía con un sinfín de divertidos pasajes ocurridos en las entrañas de las cocinas más conocidas, donde a menudo transcurren cosas que ni imaginamos?

fitxa tècnica

títol
EN EL RESTAURANTE
isbn 978-84-08-15751-9
data de publicació 14/06/2016
editorial Planeta Gastro
número d'edicions 1
dades del llibre 256 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

17,05 €
17,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Christoph Ribbat reúne en este libro historias de los chefs más conocidos y los restaurantes de más prestigio, de intrigantes camareras clandestinas y de recetas peculiares, de grandes hoteles de lujo y de comedores secretos, de famosos críticos gastronómicos y de curiosos gourmets. Explora lo que sucede entre bastidores y tiende un puente entre los más selectos restaurantes de alta cocina en París y los locales de comida rápida. Escrito como un ágil, divertido e inteligente montaje de anécdotas universales, constituye un agradable paseo por el mundo de la gastronomía con un sinfín de divertidos pasajes ocurridos en las entrañas de las cocinas más conocidas, donde a menudo transcurren cosas que ni imaginamos?

títol
EN EL RESTAURANTE

isbn 978-84-08-15751-9
data de publicació 14/06/2016
editorial Planeta Gastro
número d'edicions 1
dades del llibre 256 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts