Paraula i Vida 2019
Personalitza la teva edició
Més informació aquí

 

tancar

dimecres 15 d'agost

Setmana XIX durant l'any

L'Assumpció de la Mare de Déu
L'Assumpció de la Mare de Déu

«La tradició cristiana ha col·locat en el cor de l’estiu una de les festes marianes més antigues i suggerents, la solemnitat de l’Assumpció de la Mare de Déu. Així com Jesús va ressuscitar de la mort i va ascendir a la dreta del Pare, Maria, acabat el curs de la seva existència sobre la terra, va ser assumpta al cel.... Maria és exemple i suport per a tots els creients: ens encoratja a no perdre la confiança davant les dificultats i davant els inevitables problemes de tots els dies. Ens assegura la seva ajuda i ens recorda que allò essencial és buscar i aspirar «a les coses de dalt, no a les de la terra» (cf. Col 3,2)» (Papa Benet XVI).

Si en la Immaculada Concepció (8 de desembre) celebrem l’inici, avui gaudim amb “el destí de plenitud i de felicitat” de Maria i la seva “perfecta configuració amb Crist ressuscitat” (Pau VI, Marialis Cultis, MC 6). És una festa centrada en el triomf final de Maria, que participa així de la victòria de Crist. Déu no volgué “que sofrís la corrupció del sepulcre aquella que de manera inefable va ser mare de l’autor de la vida” (Prefaci).

A més, el destí gloriós de Maria està íntimament lligat al de l’Església. La festa d’avui es converteix així en una mirada plena de fe envers el futur, i en una ocasió per a l’esperança i garantia per a tota la comunitat dels creients, que se senten representats per ella: “imatge i primícia de l’Església gloriosa, model de l’esperança certa i consol del poble que camina” (Prefaci).

És dia de festa major en infinitat de pobles.

«Déu omnipotent i etern, vós heu portat a la glòria del cel en cos i ànima la immaculada Verge Maria, Mare del vostre Fill. Feu que, amb l’esguard fit en les coses celestials, mereixem de tenir part en la seva glòria» (Col·lecta).

Veure més...

 

EN EL RESTAURANTE -RIBBAT, CHRISTOPH-978-84-08-15751-9

EN EL RESTAURANTE

sinopsi

Christoph Ribbat reúne en este libro historias de los chefs más conocidos y los restaurantes de más prestigio, de intrigantes camareras clandestinas y de recetas peculiares, de grandes hoteles de lujo y de comedores secretos, de famosos críticos gastronómicos y de curiosos gourmets. Explora lo que sucede entre bastidores y tiende un puente entre los más selectos restaurantes de alta cocina en París y los locales de comida rápida. Escrito como un ágil, divertido e inteligente montaje de anécdotas universales, constituye un agradable paseo por el mundo de la gastronomía con un sinfín de divertidos pasajes ocurridos en las entrañas de las cocinas más conocidas, donde a menudo transcurren cosas que ni imaginamos?

fitxa tècnica

títol
EN EL RESTAURANTE
isbn 978-84-08-15751-9
data de publicació 14/06/2016
editorial Planeta Gastro
número d'edicions 1
dades del llibre 256 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

17,05 €
17,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts*

*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

-O pot recollir-lo a la botiga.

més llibres de l'autor


els més venuts