FELIÇOS

LA FELICITAT, A LA TEVA MANERA

5% descompte exclusiu web

18,90 

17,95 

18,90 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

FELIÇOS

LA FELICITAT, A LA TEVA MANERA

La felicitat és imprescindible per a la teva salut mental, física i emocional. Aquest llibre és una invitació a endinsar-nos en la seva recerca i en la seva conquesta. Una meravellosa barreja entre inspiració i coneixement ens acosta a la felicitat a través d’un gran viatge. Aquí hi conviuen, sense límits, eines, rutines, gestos, intuïcions i pistes de tot arreu i de tots els temps que et conviden a deixar enrere les ferides, a ballar amb el caos, a pensar en els problemes com penses en les onades del mar, a entendre que estàs fet d’estrelles o a plantar arbres… Una saviesa al nostre abast que celebra l’aventura de viure a qualsevol lloc del món.
En aquesta obra hi trobaràs el llegat d’antics pensadors grecs i xinesos, d’alquimistes màgics, de poetes i científics, a més dels testimonis quotidians i valents de lectors desconeguts. Una selecció inspiradora de vides apassionades a la recerca de la felicitat.
Feliços és un llibre obert i vital que ens convida a fer un viatge únic i ens dóna mil i una possibilitats perquè cadascú trobi el seu propi destí.