Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dijous 26 de novembre

Setmana XXXIV de durant l'any

Sant Silvestre Gozzolini

Va traçar les bases de la Congregació dels Silvestrins, sota la Regla de sant Benet.

FORA DE JOC!. MÈTODE PELACANYES PER SER UN CRACK DEL FUTBOL

sinopsi

Per primera vegada en la història de la meva classe, haviem guanyat un partit contra els grans. Jo no entenia ben bé què havia passat, però de cop vaig veure tothom corrent cap a mi, saltant i xisclant. Totes les noies em van saltar al damunt, em feien petons i cridaven : Visca el nostre CAMPIÓ!!!. La Lis també em va fer un petó i una abraçada, i els de la meva classe em van aixecar enlaire i em va passejar per tot el parti cridant : AIRÍ, AIRÓ, L''ORELLUT ÉS EL MILLOR!.

fitxa tècnica

títol
FORA DE JOC!. MÈTODE PELACANYES PER SER UN CRACK DEL FUTBOL
isbn 978-84-479-3044-9
data de publicació 01/11/2015
editorial BAULA, EDICIONS
número d'edicions 1
dades del llibre 226 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

9,74 €
10,25 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Per primera vegada en la història de la meva classe, haviem guanyat un partit contra els grans. Jo no entenia ben bé què havia passat, però de cop vaig veure tothom corrent cap a mi, saltant i xisclant. Totes les noies em van saltar al damunt, em feien petons i cridaven : Visca el nostre CAMPIÓ!!!. La Lis també em va fer un petó i una abraçada, i els de la meva classe em van aixecar enlaire i em va passejar per tot el parti cridant : AIRÍ, AIRÓ, L''ORELLUT ÉS EL MILLOR!.

títol
FORA DE JOC!. MÈTODE PELACANYES PER SER UN CRACK DEL FUTBOL

isbn 978-84-479-3044-9
data de publicació 01/11/2015
editorial BAULA, EDICIONS
número d'edicions 1
dades del llibre 226 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts