660 671 515

   Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dilluns 18 de març

Setmana II de Quaresma

Sant Ciril de Jerusalem

El seu prestigi episcopal (bisbe de Jerusalem, 315) es veié amenaçat, abans del Concili I de Constantinoble, per la fluctuació en matèria de fórmules teològiques. Però les Catequesis Sacramentals que d’ell ens han arribat en fan un model de l’ensenyament religiós i justifiquen el seu títol de doctor de l’Església (1882).

 

Avui també celebrem Sant Salvador d'Horta: Franciscà Observant de Santa Coloma de Farners, els superiors l’anaven canviant de comunitat: tots els volien massa (†1567).

GUIA COMPLETA TÉCNICAS CULINARIAS-WRIGTH, JENI / TREUILLÉ, ERIC-978-84-9801-110-4

GUIA COMPLETA TÉCNICAS CULINARIAS

sinopsi

De la escuela de cocina más famosa del mundo: los secretos de más de 800 técnicas y preparaciones culinarias básicas, ilustradas paso a paso, completadas con sugerencias y consejos, recetas de los principales profesionales y platos impresionantemente decorados. Más de 2.000 fotografías e ilustraciones. Abarca desde la cocina francesa clásica hasta tradiciones culinarias de Extremo Oriente y del resto del mundo.

fitxa tècnica

títol
GUIA COMPLETA TÉCNICAS CULINARIAS
isbn 978-84-9801-110-4
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 352 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

34,16 €
35,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

De la escuela de cocina más famosa del mundo: los secretos de más de 800 técnicas y preparaciones culinarias básicas, ilustradas paso a paso, completadas con sugerencias y consejos, recetas de los principales profesionales y platos impresionantemente decorados. Más de 2.000 fotografías e ilustraciones. Abarca desde la cocina francesa clásica hasta tradiciones culinarias de Extremo Oriente y del resto del mundo.

títol
GUIA COMPLETA TÉCNICAS CULINARIAS

isbn 978-84-9801-110-4
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 352 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

els més venuts