La missa de cada dia
Subscripció

tancar

dilluns 21 d'agost

Setmana XX de durant l'any

Sant Pius X
Sant Pius X

Elegit bisbe de Roma (1903) va fer una gran tasca en la catequesi, la litúrgia, la formació del clergat i les Missions.

GUIA COMPLETA TÉCNICAS CULINARIAS-WRIGTH, JENI / TREUILLÉ, ERIC-978-84-9801-110-4

GUIA COMPLETA TÉCNICAS CULINARIAS

sinopsi

De la escuela de cocina más famosa del mundo: los secretos de más de 800 técnicas y preparaciones culinarias básicas, ilustradas paso a paso, completadas con sugerencias y consejos, recetas de los principales profesionales y platos impresionantemente decorados. Más de 2.000 fotografías e ilustraciones. Abarca desde la cocina francesa clásica hasta tradiciones culinarias de Extremo Oriente y del resto del mundo.

fitxa tècnica

títol
GUIA COMPLETA TÉCNICAS CULINARIAS
isbn 978-84-9801-110-4
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 352 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

34,16 €
35,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts* 
*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*
*Comandes peninsulars abans de 18:00h
-O pot recollir-lo a la botiga

els més venuts