Horari: dilluns a divendres 10 - 14 i de 16 - 20. Dissabtes de 10 a 14

LA BOTIFARRA

sinopsi

“Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de sopes, a més de ser l’acompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra. Normalment, la botifarra es compon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això s’emboteix en un budell ample, que acostuma a ser un tros de l’intestí gros del porc. Sovint s’integra en un plat de verdura i llavors es menja cuita; però també es consumeix crua.”

fitxa tècnica

títol
LA BOTIFARRA
isbn 9788494611247
data de publicació 01/04/2017
editorial Sd edicions
col·lecció FORA DE COL.LECCIÓ
número d'edicions 1
dades del llibre 18 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

6,60 €
6,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 16:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

“Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de sopes, a més de ser l’acompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra. Normalment, la botifarra es compon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això s’emboteix en un budell ample, que acostuma a ser un tros de l’intestí gros del porc. Sovint s’integra en un plat de verdura i llavors es menja cuita; però també es consumeix crua.”

títol
LA BOTIFARRA

isbn 9788494611247
data de publicació 01/04/2017
editorial Sd edicions
col·lecció FORA DE COL.LECCIÓ
número d'edicions 1
dades del llibre 18 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts