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divendres 14 de desembre

Setmana II d'Advent

Sant Joan de la Creu, prevere i Doctor de l'Església

 

Memòria obligatòria

Després d’un temps a l’Orde carmelità, l’any 1568, pels consells de Santa Teresa d’Àvila, fou el gran reformador del seu orde, no sense haver d’afrontar grans dificultats. Obres com ‘Subida al Monte Carmelo’, ‘Noche oscura del alma’ i ‘Cántico Espiritual’ tingueren un pes decisiu en l’espiritualitat moderna: ‘Senyor meu, el meu estimat! Si encara el record dels meus pecats t’impedeix de concedir-me la gràcia que demano, mostra la teva bondat i la teva misericòrdia, i seràs conegut en elles’ (Dichos de luz y de amor).

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós heu inspirat a Sant Joan de la Creu, prevere, una abnegació perfecta de si mateix i un amor extraordinari a la Creu. Concediu-nos de seguir constantment les seves petjades i així arribar a la contemplació eterna de la vostra glòria.

 

LA COCINA DE LOS ARROCES DEL DELTA DEL EBRO-ASOCIACIÓN LOCAL DE LA MUJER DE LA CAVA-9788416505357

LA COCINA DE LOS ARROCES DEL DELTA DEL EBRO

sinopsi

El arroz es un digno representante de la cocina del Delta del Ebro. Un
delta que enmarca un paisaje arrocero que se convierte en uno de sus
elementos identitarios más identificativos. El libro que el lector tiene en
sus manos nos quiere ofrecer una mirada antropológica de la cocina de
un producto que las autoras presentan como un verdadero placer para
los sentidos. Así, el reportaje fotográfico que acompaña el recetario nos
muestra un ecosistema muy peculiar condicionado por las variaciones
estacionales de un cultivo arraigado en la idiosincrasia del territorio.
La Asociación Local de la Mujer de La Cava, desde el epicentro del delta,
nos propone un viaje culinario que va más allá de la elaboración de un
conjunto de platos tradicionales. Las autoras nos invitan a disfrutar de la
cocina abriéndonos las puertas de sus casas, mostrándonos el cultivo y la
recolección del producto, adentrándonos en la ritualidad de una cocina
entre la rutina cotidiana y la fiesta. De la mano de las sabias cocineras de
La Cava, el delta se erige en un verdadero paraíso de la cocina del arroz.

fitxa tècnica

títol
LA COCINA DE LOS ARROCES DEL DELTA DEL EBRO
isbn 9788416505357
data de publicació 01/03/2016
col·lecció FORA DE COL.LECCIÓ
número d'edicions 1
dades del llibre 82 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

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sinopsis
fitxa tècnica

El arroz es un digno representante de la cocina del Delta del Ebro. Un
delta que enmarca un paisaje arrocero que se convierte en uno de sus
elementos identitarios más identificativos. El libro que el lector tiene en
sus manos nos quiere ofrecer una mirada antropológica de la cocina de
un producto que las autoras presentan como un verdadero placer para
los sentidos. Así, el reportaje fotográfico que acompaña el recetario nos
muestra un ecosistema muy peculiar condicionado por las variaciones
estacionales de un cultivo arraigado en la idiosincrasia del territorio.
La Asociación Local de la Mujer de La Cava, desde el epicentro del delta,
nos propone un viaje culinario que va más allá de la elaboración de un
conjunto de platos tradicionales. Las autoras nos invitan a disfrutar de la
cocina abriéndonos las puertas de sus casas, mostrándonos el cultivo y la
recolección del producto, adentrándonos en la ritualidad de una cocina
entre la rutina cotidiana y la fiesta. De la mano de las sabias cocineras de
La Cava, el delta se erige en un verdadero paraíso de la cocina del arroz.

títol
LA COCINA DE LOS ARROCES DEL DELTA DEL EBRO

isbn 9788416505357
data de publicació 01/03/2016
col·lecció FORA DE COL.LECCIÓ
número d'edicions 1
dades del llibre 82 pàg.
enquadernació Cartoné
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