660 671 515

  Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

divendres 19 d'octubre

Setmana XXVIII de durant l'any

Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Afegeix el santoral al teu calendari 

La Mare de Déu de la Salut
La Mare de Déu de la Salut

 

19 d’octubre : LA MARE DE DÉU DE LA SALUT

Solemnitat a la diòcesi de Terrassa

A finals del segle XVII, als afores de Sabadell, en l’anomenada Serra de Sant Iscle, començà a ser-hi venerada la imatge de la Mare de Déu de la Salut. El 1882 fou inaugurat l’actual santuari, completat amb el campanar (1907) i el cambril (1928) i refet totalment després dels greus desperfectes del 1936. Erigit el nou bisbat de Terrassa, la Mare de Déu sota l’advocació de la Salut fou proclamada el 2008 patrona de la diòcesi. La data d’avui correspon a la coronació canònica de la Imatge, el dia 19 d’octubre del 1947.

Oració col·lecta

En celebrar la solemnitat de la Mare de Déu de la Salut, us demanem, Senyor, que concediu als vostres servents de fruir sempre de salut en el cos i en l’esperit; i per la intercessió de la gloriosa sempre Verge Maria, allibereu-nos de la tristesa de la vida present i doneu-nos l’alegria de la vida futura.

Veure més...

 

LA COCINA DE LOS ARROCES DEL DELTA DEL EBRO-ASOCIACIÓN LOCAL DE LA MUJER DE LA CAVA-9788416505357

LA COCINA DE LOS ARROCES DEL DELTA DEL EBRO

sinopsi

El arroz es un digno representante de la cocina del Delta del Ebro. Un
delta que enmarca un paisaje arrocero que se convierte en uno de sus
elementos identitarios más identificativos. El libro que el lector tiene en
sus manos nos quiere ofrecer una mirada antropológica de la cocina de
un producto que las autoras presentan como un verdadero placer para
los sentidos. Así, el reportaje fotográfico que acompaña el recetario nos
muestra un ecosistema muy peculiar condicionado por las variaciones
estacionales de un cultivo arraigado en la idiosincrasia del territorio.
La Asociación Local de la Mujer de La Cava, desde el epicentro del delta,
nos propone un viaje culinario que va más allá de la elaboración de un
conjunto de platos tradicionales. Las autoras nos invitan a disfrutar de la
cocina abriéndonos las puertas de sus casas, mostrándonos el cultivo y la
recolección del producto, adentrándonos en la ritualidad de una cocina
entre la rutina cotidiana y la fiesta. De la mano de las sabias cocineras de
La Cava, el delta se erige en un verdadero paraíso de la cocina del arroz.

fitxa tècnica

títol
LA COCINA DE LOS ARROCES DEL DELTA DEL EBRO
isbn 9788416505357
data de publicació 01/03/2016
col·lecció FORA DE COL.LECCIÒ
número d'edicions 1
dades del llibre 82 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

19,00 €
20,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts*
*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

-O pot recollir-lo a la botiga.

els més venuts