Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dimecres 21 d'octubre

Setmana XXIX de durant l'any

Santa Úrsula

La més coneguda de les 11 verges màrtirs de Colònia (304). A partir del s. IX augmentaren fins a arribar a 11.000.

LA COCINA DE NUESTRA TIERRA

LAS MEJORES RECETAS DE ESPAÑA DIRECTO

sinopsi

El programa de TVE España Directo, presentado por Roberto Leal, nos trae las mejores recetas de la gastronomía española.
Un recorrido por las comunidades autónomas a través de los mejores platos de los establecimientos más emblemáticos de cada zona.
Patatas riojanas, paella, tartar de bonito o rabo de toro a la cordobesa son algunas de las sugerencias gastronómicas que podrás cocinar paso a paso para convertirte en un especialista en la cocina.

fitxa tècnica

títol
LA COCINA DE NUESTRA TIERRA
autor
RTVE RTVE
isbn 9788467051414
data de publicació 01/02/2018
editorial Espasa
col·lecció FUERA DE COLECCIÓN
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


20,81 €
21,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

El programa de TVE España Directo, presentado por Roberto Leal, nos trae las mejores recetas de la gastronomía española.
Un recorrido por las comunidades autónomas a través de los mejores platos de los establecimientos más emblemáticos de cada zona.
Patatas riojanas, paella, tartar de bonito o rabo de toro a la cordobesa son algunas de las sugerencias gastronómicas que podrás cocinar paso a paso para convertirte en un especialista en la cocina.

títol
LA COCINA DE NUESTRA TIERRA
autor
RTVE RTVE

isbn 9788467051414
data de publicació 01/02/2018
editorial Espasa
col·lecció FUERA DE COLECCIÓN
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts