660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dimarts 17 de setembre

Setmana XXIV durant l'any

Dedicació de la Catedral de Vic

 

Avui també celebrem Sant Robert Bel·larmino: Un jesuïta amb càrrecs importants (professor a Lovaina i Roma, arquebisbe de Càpua i cardenal), però de vida ben senzilla (1542-1621).

 

Festa a la diòcesi de Vic

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós que amb aquestes pedres vives i escollides, que són els vostres fidels, us construïu un temple digne de Vós, augmenteu en la vostra Església la gràcia que li heu donat, a fi que el poble fidel creixi contínuament com a edificació de la Jerusalem celestial.

O bé:

Oh Déu, que heu donat el nom d’Església al vostre poble, feu que la comunitat reunida en nom vostre us veneri, us estimi, us segueixi i arribi, conduïda per Vós, a les promeses eternes.

Resultat d'imatges de catedral de vic

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

LA COCINA DE NUESTRA TIERRA

LAS MEJORES RECETAS DE ESPAÑA DIRECTO

sinopsi

El programa de TVE España Directo, presentado por Roberto Leal, nos trae las mejores recetas de la gastronomía española.
Un recorrido por las comunidades autónomas a través de los mejores platos de los establecimientos más emblemáticos de cada zona.
Patatas riojanas, paella, tartar de bonito o rabo de toro a la cordobesa son algunas de las sugerencias gastronómicas que podrás cocinar paso a paso para convertirte en un especialista en la cocina.

fitxa tècnica

títol
LA COCINA DE NUESTRA TIERRA
autor
RTVE RTVE
isbn 9788467051414
data de publicació 01/02/2018
editorial Espasa
col·lecció FUERA DE COLECCIÓN
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


20,81 €
21,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

El programa de TVE España Directo, presentado por Roberto Leal, nos trae las mejores recetas de la gastronomía española.
Un recorrido por las comunidades autónomas a través de los mejores platos de los establecimientos más emblemáticos de cada zona.
Patatas riojanas, paella, tartar de bonito o rabo de toro a la cordobesa son algunas de las sugerencias gastronómicas que podrás cocinar paso a paso para convertirte en un especialista en la cocina.

títol
LA COCINA DE NUESTRA TIERRA
autor
RTVE RTVE

isbn 9788467051414
data de publicació 01/02/2018
editorial Espasa
col·lecció FUERA DE COLECCIÓN
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts