660 671 515

   Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dissabte 23 de març

Setmana II de Quaresma

Dia Meteorològic Mundial

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Toribi de Mogrovejo

Promogut per Felip II com a bisbe de Lima (1580), s’enfrontà amb les resistències del govern colonial.

 

Avui també celebrem Sant Josep Oriol: Fill del barri de Sant Pere (Barcelona), se’l recorda com “el Doctor Pa i Aigua” per la seva austeritat com a capellà de la parròquia del Pi de Barcelona.

LA COCINERA -VALLS, COIA-9788466654562

LA COCINERA

sinopsi

Barcelona, 1771. La joven Constança Clavé, de dieciséis años, deja la lejana ciudad de Lima tras la muer- te de su padre, un diplomático al servicio del virrey Manuel de Amat, para iniciar un largo periplo hasta Barcelona y reunirse con sus abuelos.
Lleva paisajes, gustos y texturas grabados en la memoria, y viaja con su única herencia: el cuaderno de recetas de quien fue su primer maestro en la corte peruana, el chef Antoine Champel. En Barcelona, Constança sueña con convertirse en una gran cocinera, aunque su condición de mujer le cerrará muchas puertas.
No obstante, se abrirá paso con coraje y pasión entre las calles de una ciudad convulsa, moviéndose entre los grupos que llaman a la revolución y aquellos otros que frecuentan salones más refinados y exquisitos: una esfera de poder donde se mueven personajes fascinantes, como el que fue considerado el primer gastrónomo de la época, el barón de Maldà.

fitxa tècnica

títol
LA COCINERA
autor
VALLS, COIA
isbn 9788466654562
data de publicació 01/03/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 400 pàg.
dimensions 23,00 x 15,00 cm
idioma Español / Castellano


18,95 €
19,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Barcelona, 1771. La joven Constança Clavé, de dieciséis años, deja la lejana ciudad de Lima tras la muer- te de su padre, un diplomático al servicio del virrey Manuel de Amat, para iniciar un largo periplo hasta Barcelona y reunirse con sus abuelos.
Lleva paisajes, gustos y texturas grabados en la memoria, y viaja con su única herencia: el cuaderno de recetas de quien fue su primer maestro en la corte peruana, el chef Antoine Champel. En Barcelona, Constança sueña con convertirse en una gran cocinera, aunque su condición de mujer le cerrará muchas puertas.
No obstante, se abrirá paso con coraje y pasión entre las calles de una ciudad convulsa, moviéndose entre los grupos que llaman a la revolución y aquellos otros que frecuentan salones más refinados y exquisitos: una esfera de poder donde se mueven personajes fascinantes, como el que fue considerado el primer gastrónomo de la época, el barón de Maldà.

títol
LA COCINERA
autor
VALLS, COIA

isbn 9788466654562
data de publicació 01/03/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 400 pàg.
dimensions 23,00 x 15,00 cm
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts