Horari: dilluns a divendres 10 - 14 i de 16 - 20. Dissabtes de 10 a 14

LA CUINA DE L'ESTUDIANT

sinopsi

El llibre La cuina de l’estudiant està pensat per ensenyar a cuinar. Va dirigit a aquells que tenen poca o gens d’experiència culinària i volen iniciar-se en la cuina.
La cuina que es proposa és una cuina casolana, una cuina de cada dia adaptada al ritme i estil de vida actual que demana una cuina ràpida, flexible i saludable. La vocació pedagògica està present al llarg de tot el llibre. A les primeres pàgines trobareu uns consells útils per a principiants que us poden ajudar a organitzar-vos, com per exemple: compra i conserva d’aliments, stocks convenients, combinació de plats… I al receptari, les receptes es donen com si l’aprenent fos al nostre costat, per exemple: posa l’aigua al foc i mentre s’escalfa fes això o allò… sempre amb la finalitat d’optimitzar el temps i la feina invertits. Com diu l’autora, la intenció d’aquest llibre és la d’ajudar a fer el primer pas, a trencar el gel i a fer perdre la por a cuinar.

fitxa tècnica

títol
LA CUINA DE L'ESTUDIANT
isbn 9788494781186
data de publicació 01/03/2018
editorial Sd edicions
col·lecció COCINA
número d'edicions 1
dades del llibre 128 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

20,90 €
22,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 16:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

El llibre La cuina de l’estudiant està pensat per ensenyar a cuinar. Va dirigit a aquells que tenen poca o gens d’experiència culinària i volen iniciar-se en la cuina.
La cuina que es proposa és una cuina casolana, una cuina de cada dia adaptada al ritme i estil de vida actual que demana una cuina ràpida, flexible i saludable. La vocació pedagògica està present al llarg de tot el llibre. A les primeres pàgines trobareu uns consells útils per a principiants que us poden ajudar a organitzar-vos, com per exemple: compra i conserva d’aliments, stocks convenients, combinació de plats… I al receptari, les receptes es donen com si l’aprenent fos al nostre costat, per exemple: posa l’aigua al foc i mentre s’escalfa fes això o allò… sempre amb la finalitat d’optimitzar el temps i la feina invertits. Com diu l’autora, la intenció d’aquest llibre és la d’ajudar a fer el primer pas, a trencar el gel i a fer perdre la por a cuinar.

títol
LA CUINA DE L'ESTUDIANT

isbn 9788494781186
data de publicació 01/03/2018
editorial Sd edicions
col·lecció COCINA
número d'edicions 1
dades del llibre 128 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts