660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dimecres 19 de juny

Setmana XI durant l'any

Sant Romuald, abat

Fill de la noble família ducal dels Onesti (de Ravenna), fou testimoni d’un homicidi comès pel seu pare en un dol. Per aquest fet, peregrinà molts anys buscant més solitud i fundant monestirs (Camàldoli) o reformant-los (Sant Miquel de Cuixà). Adaptà la regla de Sant Benet perquè, a més del treball i la pregària, quedés espai per a la contemplació. Ell mateix morí en la solitud a l’ermita de Val di Castro (1027).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

LA CUINA DE LA CARXOFA DE BENICARLÓ

sinopsi

Encara que tot just fa vint anys que la carxofa és la reina de la collita

benicarlanda, parlem de tot un clàssic del nostre camp. Ara bé, durant

segles, ha ocupat una posició secundària i humil, una producció

domèstica i familiar. Així va ser generació rere generació, remuntant-nos

fins al Beni-Gazlum àrab. Els habitants de la vella alqueria van aportar

els seus coneixements agraris i hidrològics per transformar aquesta

plana de Benicarló-Vinaròs en un gran hort farcit de sénies i pous que

suplien els secs barrancs per la preuada aigua subterrània, la qual regava,

entre altres verdures, fruites i hortalisses, la carxofera.

fitxa tècnica

títol
LA CUINA DE LA CARXOFA DE BENICARLÓ
isbn 9788415221555
data de publicació 01/01/2013
editorial ONADA EDICIONS
número d'edicions 1
dades del llibre 72 pàg.
dimensions 22,00 x 23,00 cm
enquadernació Cartoné
idioma Catalán


18,90 €
19,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Encara que tot just fa vint anys que la carxofa és la reina de la collita

benicarlanda, parlem de tot un clàssic del nostre camp. Ara bé, durant

segles, ha ocupat una posició secundària i humil, una producció

domèstica i familiar. Així va ser generació rere generació, remuntant-nos

fins al Beni-Gazlum àrab. Els habitants de la vella alqueria van aportar

els seus coneixements agraris i hidrològics per transformar aquesta

plana de Benicarló-Vinaròs en un gran hort farcit de sénies i pous que

suplien els secs barrancs per la preuada aigua subterrània, la qual regava,

entre altres verdures, fruites i hortalisses, la carxofera.

títol
LA CUINA DE LA CARXOFA DE BENICARLÓ

isbn 9788415221555
data de publicació 01/01/2013
editorial ONADA EDICIONS
número d'edicions 1
dades del llibre 72 pàg.
dimensions 22,00 x 23,00 cm
enquadernació Cartoné
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts