Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dilluns 23 de novembre

Setmana XXXIV de durant l'any

Sant Climent I

Tercer bisbe de Roma, que ja actua amb autoritat davant la comunitat de Corint (97).

Avui també celebrem Sant Columbà: Monjo irlandès, que no parà per Europa fundant monestirs (s. VI).

 

LA CUINA DELS DIJOUS

sinopsi

"La fidelitat del Morell a la ràdio és digna d'esment i
admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva
cita amb els oients, primer a Tàrrega, més tard a Balaguer,
que s'acostumava a produir en dijous. Sí, el
mateix dia en què als menjadors públics del nostre país
''ha convertit en tradicional la presència de la paella
als menús. Dijous, paella i ràdio, doncs. Aquest volum
és un cas especial, dins la vasta producció de literatura
gastronòmica de Morell. No recull, com els altres
anteriors, receptes escrites sinó parlades. Receptes
explicades i comentades amb un micro davant. Els seus
lectors tenim ara l'oportunitat de recuperar aquelles
elaboracions de plats, amb l'enumeració d'ingredients,
els trucs i les recomanacions corresponents, que tal
vegada se'ns van escapar en el moment de la seva
emissió" (de l'epíleg de Vidal Vidal).

fitxa tècnica

títol
LA CUINA DELS DIJOUS
isbn 9788499758381
data de publicació 01/02/2017
editorial PAGÈS EDITORS
col·lecció FORA DE COL.LECCIÓ
número d'edicions 1
dades del llibre 183 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

15,20 €
16,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

"La fidelitat del Morell a la ràdio és digna d'esment i
admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva
cita amb els oients, primer a Tàrrega, més tard a Balaguer,
que s'acostumava a produir en dijous. Sí, el
mateix dia en què als menjadors públics del nostre país
''ha convertit en tradicional la presència de la paella
als menús. Dijous, paella i ràdio, doncs. Aquest volum
és un cas especial, dins la vasta producció de literatura
gastronòmica de Morell. No recull, com els altres
anteriors, receptes escrites sinó parlades. Receptes
explicades i comentades amb un micro davant. Els seus
lectors tenim ara l'oportunitat de recuperar aquelles
elaboracions de plats, amb l'enumeració d'ingredients,
els trucs i les recomanacions corresponents, que tal
vegada se'ns van escapar en el moment de la seva
emissió" (de l'epíleg de Vidal Vidal).

títol
LA CUINA DELS DIJOUS

isbn 9788499758381
data de publicació 01/02/2017
editorial PAGÈS EDITORS
col·lecció FORA DE COL.LECCIÓ
número d'edicions 1
dades del llibre 183 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts