Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

LA CUINA DELS FUMATS

250 RECEPTES

sinopsi

AUTOR DE _LA CUINA DEL CALÇOT_, POPULAR LLIBRE SOBRE EL FAMÓS CALÇOT PUBLICAT PER PRIMERA VEGADA L'ANY 1997. EL GENER DEL 2006 SE'N VA PUBLICAR AL CINQUENA EDICIÓ A COSSETÀNIA EDICIONS. «_Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les nostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina també ho ha de fer, no? En aquest llibre, hi trobareu fins a 250 receptes, primordialment d'entrants, amanides o tapes, amb fumats molt diversos: junt amb el predomini del salmó i del bacallà, també hi són presents la truita de riu, l'arengada, la tonyina, el peix espasa... en forma de fumat. Completen el receptari un capítol de bases (pasta, mandonguilles, mantega...) i un altre de salses._» (Del pròleg de Francesc Murgadas) * Aquest llibre dona idees variades de com cuinar i combinar els aliments fumats, entre els quals el salmó, el bacallà o la tonyina, en forma fumada, són dels més coneguts. * Més de 250 receptes senzilles, ràpides i fàcils de fer (amanides, entrants, tapes), amb apartats extres de bases i salses.

fitxa tècnica

títol
LA CUINA DELS FUMATS
isbn 9788413560212
data de publicació 01/02/2021
col·lecció Escudella
número d'edicions 1
dades del llibre 160 pàg.
dimensions 16,00 x 15,50 cm
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

13,96 €
14,70 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

Durant la pandèmia no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

AUTOR DE _LA CUINA DEL CALÇOT_, POPULAR LLIBRE SOBRE EL FAMÓS CALÇOT PUBLICAT PER PRIMERA VEGADA L'ANY 1997. EL GENER DEL 2006 SE'N VA PUBLICAR AL CINQUENA EDICIÓ A COSSETÀNIA EDICIONS. «_Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les nostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina també ho ha de fer, no? En aquest llibre, hi trobareu fins a 250 receptes, primordialment d'entrants, amanides o tapes, amb fumats molt diversos: junt amb el predomini del salmó i del bacallà, també hi són presents la truita de riu, l'arengada, la tonyina, el peix espasa... en forma de fumat. Completen el receptari un capítol de bases (pasta, mandonguilles, mantega...) i un altre de salses._» (Del pròleg de Francesc Murgadas) * Aquest llibre dona idees variades de com cuinar i combinar els aliments fumats, entre els quals el salmó, el bacallà o la tonyina, en forma fumada, són dels més coneguts. * Més de 250 receptes senzilles, ràpides i fàcils de fer (amanides, entrants, tapes), amb apartats extres de bases i salses.

títol
LA CUINA DELS FUMATS

isbn 9788413560212
data de publicació 01/02/2021
col·lecció Escudella
número d'edicions 1
dades del llibre 160 pàg.
dimensions 16,00 x 15,50 cm
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts