Tancat per vacances del 2 al 22 d'agost 

LA CUINA DELS IBERS

DE LA LLAR DE FOC ALS FOGONS

sinopsi

La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seu entorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, amb implicacions religioses, socials i econòmiques.
A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat en Didàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments; com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial i la introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.
El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’una dotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció de l’època

fitxa tècnica

títol
LA CUINA DELS IBERS
isbn 9788423207596
data de publicació 01/01/2013
número d'edicions 1
dades del llibre 96 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

7,60 €
8,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

Estem de vacances del 2 al 22 d'agost.

A partir del 23 d'agost farem tots els enviaments. 

 

sinopsis
fitxa tècnica

La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seu entorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, amb implicacions religioses, socials i econòmiques.
A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat en Didàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments; com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial i la introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l’oli.
El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d’una dotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció de l’època

títol
LA CUINA DELS IBERS

isbn 9788423207596
data de publicació 01/01/2013
número d'edicions 1
dades del llibre 96 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts