Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dimecres 21 d'octubre

Setmana XXIX de durant l'any

Santa Úrsula

La més coneguda de les 11 verges màrtirs de Colònia (304). A partir del s. IX augmentaren fins a arribar a 11.000.

LA CUINA MODERNISTA

OBRERS, MENESTRALS, BURGESOS I INDIANS

sinopsi

En aquest llibre, l''historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l''època, plats que constitueixen l''origen de la nostra memòria gustativa.

fitxa tècnica

títol
LA CUINA MODERNISTA
isbn 978-84-8330-862-2
data de publicació 01/11/2015
número d'edicions 1
dades del llibre 259 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán


20,90 €
22,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En aquest llibre, l''historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les receptes pròpies de l''època, plats que constitueixen l''origen de la nostra memòria gustativa.

títol
LA CUINA MODERNISTA

isbn 978-84-8330-862-2
data de publicació 01/11/2015
número d'edicions 1
dades del llibre 259 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts