660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

sinopsi

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s''utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L''afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.

fitxa tècnica

títol
LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS
isbn 978-84-9034-242-8
data de publicació 01/09/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 235 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

10,40 €
10,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s''utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L''afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.

títol
LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

isbn 978-84-9034-242-8
data de publicació 01/09/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 235 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts