660 671 515
    Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dissabte 25 de maig

Setmana V de Pasqua

Sant Beda, el Venerable, prevere i doctor de l’Església

Nasqué l’any 673 prop del monestir benedictí de Wearmouth, a Anglaterra. Allà va ingressar com a monjo, i dedicà tota la seva vida a estudiar, a escriure i a ensenyar. S’interessà tant pels temes teològics com pels científics, i d’una manera especial per la Sagrada Escriptura: «Quin home realment afortunat! Sovint cantava: o bé textos de sant Pau o altres fragments de la Bíblia, o bé poesies escrites en la nostra pròpia llengua, ja que de fet coneixia bé la poesia anglesa» (Carta de Cuthbert).

 

Avui també celebrem Sant Gregori VII: Perseguit per l’emperador Enric IV d'Alemanya, el papa morí a l'exili «havent estimat la justícia i avorrit la iniquitat» (1085).

 

 

 

 

I també celebrem Santa Maria Magdalena de Pazzi: Carmelita, pregà i escriví molt per a la reforma de l'Església (1566-1607).

LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

sinopsi

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s''utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L''afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.

fitxa tècnica

títol
LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS
isbn 978-84-9034-242-8
data de publicació 01/09/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 235 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

10,40 €
10,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes + 50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s''utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L''afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.

títol
LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

isbn 978-84-9034-242-8
data de publicació 01/09/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 235 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts