Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dissabte 23 de gener

Setmana II durant l'any

Sant Ildefons, bisbe

 

Memòria obligatòria

Nascut a Toledo (607), va rebre una brillant formació, i essent abat del monestir d’Agalí (Toledo) i bisbe de Toledo (657), esmerçà els seus esforços a acostar la Bíblia i la doctrina de la tradició patrística al poble: ‘Aquell qui es lliura de ple a meditar l’Escriptura, escorcolla la saviesa dels seus predecessors i estudia les profecies, examina les explicacions d’autors famosos i penetra per paràboles complexes el misteri de proverbis i enigmes. Molts lloaran la seva intel·ligència, i la seva fama viurà per generacions’.

Oració col·lecta

Déu totpoderós, que féreu de Sant Ildefons un defensor insigne de la virginitat de Maria, concediu als qui creiem en aquest privilegi de la Mare del vostre Fill de sentir-nos emparats per la seva intercessió poderosa i maternal.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

sinopsi

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s''utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L''afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.

fitxa tècnica

títol
LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS
isbn 978-84-9034-242-8
data de publicació 01/09/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 235 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

10,40 €
10,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

Durant l'estat d'alarma no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Si volem parlar de la cuina catalana estem obligats a parlar de bolets. Són presents sobretot en la cuina de pagès, en la qual, sense preferències, qualsevol espècie comestible s''utilitza per elaborar la majoria dels plats de la cuina tradicional. L''afeccionat a la cuina hi trobarà unes receptes originals, senzilles i de fàcil preparació, així com un extens capítol que explica els diversos mètodes de conservació.

títol
LA CUINA TRADICIONAL DELS BOLETS

isbn 978-84-9034-242-8
data de publicació 01/09/2014
número d'edicions 1
dades del llibre 235 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts