Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dilluns 10 de maig

Afegeix el santoral al teu calendari 

 

Dia Internacional de les Famílies

Sant Joan d'Àvila, prevere i doctor de l'Església

Va néixer a Almodóvar del Campo (Ciudad Real) l’any 1499. Ordenat prevere, es lliurà a sembrar la bona llavor en missions populars, al sud d’Espanya, mereixent el títol d’Apòstol d’Andalusia. Es preocupà de la formació dels seminaristes, i fou nomenat patró del clergat espanyol. Predicador incansable fins a la seva mort, a través dels seus 87 sermons i 16 plàtiques descobrim el teòleg i coneixedor de la Bíblia, però popular, senzill, ungit; exigent i misericordiós alhora.

Veure més...

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

LA NOVA CUINA DE BALAGUER

RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ

sinopsi

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

fitxa tècnica

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER
isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGÈS EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

11,40 €
12,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

Durant la pandèmia no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER

isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGÈS EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts