tancar

dissabte 21 d'octubre

Santa Úrsula
Santa Úrsula

La més coneguda de les 11 verges màrtirs de Colònia (304). A partir del s. IX augmentaren fins a arribar a 11.000.

LA NOVA CUINA DE BALAGUER -JOVÉ CAMPILLO, JORDI GABRIEL / LORÉS PANADÉS, MARC-978-84-9975-736-0

LA NOVA CUINA DE BALAGUER

RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ

sinopsi

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

fitxa tècnica

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER
isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGES EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

11,40 €
12,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts* 
*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*
*Comandes peninsulars abans de 18:00h
-O pot recollir-lo a la botiga

els més venuts