Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dimecres 27 de maig

Setmana VII de Pasqua

Sant Agustí de Canterbury

Els 39 missioners que el papa Sant Gregori el Gran va enviar a Anglaterra (597), per evangelitzar, anaven encapçalats pel monjo Agustí, prior d’un monestir de Roma. Arribats a Anglaterra, reberen el recolzament del rei Etelbert, casat amb una cristiana. El rei acceptà la religió cristiana amb gairebé tot el seu regne: «Qui serà capaç d’explicar la gran alegria que ací ha brollat al cor de tots en saber que els pobles anglesos, gràcies al favor de Déu omnipotent i al teu treball, han acollit generosament la llum de la fe?» (Carta del Papa Gregori).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

LA NOVA CUINA DE BALAGUER

RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ

sinopsi

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

fitxa tècnica

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER
isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGÈS EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

11,40 €
12,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

- Els enviaments es realitzen amb normalitat, excepte si hi ha restriccions d'accès a la zona d'entrega.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER

isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGÈS EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts