660 671 515

  Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

divendres 19 d'octubre

Setmana XXVIII de durant l'any

Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Afegeix el santoral al teu calendari 

La Mare de Déu de la Salut
La Mare de Déu de la Salut

 

19 d’octubre : LA MARE DE DÉU DE LA SALUT

Solemnitat a la diòcesi de Terrassa

A finals del segle XVII, als afores de Sabadell, en l’anomenada Serra de Sant Iscle, començà a ser-hi venerada la imatge de la Mare de Déu de la Salut. El 1882 fou inaugurat l’actual santuari, completat amb el campanar (1907) i el cambril (1928) i refet totalment després dels greus desperfectes del 1936. Erigit el nou bisbat de Terrassa, la Mare de Déu sota l’advocació de la Salut fou proclamada el 2008 patrona de la diòcesi. La data d’avui correspon a la coronació canònica de la Imatge, el dia 19 d’octubre del 1947.

Oració col·lecta

En celebrar la solemnitat de la Mare de Déu de la Salut, us demanem, Senyor, que concediu als vostres servents de fruir sempre de salut en el cos i en l’esperit; i per la intercessió de la gloriosa sempre Verge Maria, allibereu-nos de la tristesa de la vida present i doneu-nos l’alegria de la vida futura.

Veure més...

 

LA NOVA CUINA DE BALAGUER -JOVÉ CAMPILLO, JORDI GABRIEL / LORÉS PANADÉS, MARC-978-84-9975-736-0

LA NOVA CUINA DE BALAGUER

RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ

sinopsi

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

fitxa tècnica

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER
isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGÈS EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

11,40 €
12,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts*
*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

-O pot recollir-lo a la botiga.

els més venuts