Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dimecres 23 de setembre

Setmana XXV durant l'any

Santa Tecla, verge i màrtir

 

Solemnitat a la ciutat de Tarragona

El culte de santa Tecla tingué una divulgació extraordinària ja en els temps més antics del cristianisme (segle II) gràcies a l’obra apòcrifa titulada “Actes de Pau i de Tecla”. Amb Santa Tecla, patrona principal de la ciutat de Tarragona, fem memòria dels primers testimonis de Crist que, com les noies assenyades de l’evangeli d’avui, van fer de la seva vida l’oli capaç de mantenir encesa la llum que prepara l’arribada de Jesucrist misericordiós.

Oració col·lecta

Esguardeu, Senyor, la vostra Església aplegada avui per celebrar el martiri de santa Tecla, i feu que tots els qui celebrem la memòria dels primers testimonis de Jesucrist ens sentim enfortits en la confessió de la nostra fe i arrelats en l’esperança dels béns que ens prepareu.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

 

LA NOVA CUINA DE BALAGUER

RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ

sinopsi

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

fitxa tècnica

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER
isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGÈS EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

11,40 €
12,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER

isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGÈS EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

els més venuts