Especial comunions

Més informació aquí

tancar

dimecres 25 d'abril

Setmana IV de Pasqua

Sant Marc, evangelista
Sant Marc, evangelista

Una antiga tradició cristiana el considera l'autor del primer evangeli, el cosí de Bernabé, i intèrpret de Pere, el qual l'anomena «fill meu» (1Pe 5,13): «Ningú no ignora que d'entre totes les Escriptures, àdhuc el Nou Testament, els Evangelis destaquen amb raó pel fet d'ésser el testimoniatge principal entorn de la vida i de la doctrina del Verb Encarnat, Salvador nostre» (Dei Verbum 18).

LA NOVA CUINA DE BALAGUER -JOVÉ CAMPILLO, JORDI GABRIEL / LORÉS PANADÉS, MARC-978-84-9975-736-0

LA NOVA CUINA DE BALAGUER

RECEPTES DE CAL XIRRICLÓ

sinopsi

En aquest llibre trobareu història de la gastronomía de Balaguer
i futur. És un llibre que recull algunes de les moltes
receptes que des dels fogons de Cal Xirricló elaborem dia
a dia. Receptes de tradició i receptes contemporànies en
una balança perfecta que fan les delícies dels balaguerins
i balaguerines i de més enllà. És un compendi de la passió
de dos joves cuiners que a l''empara de Francesc Molins i
la seva mare Rosa Rúbies han crescut de forma determinant
en la seva passió per la cuina d''aquí i d''arreu i amb
convicció han fet créixer un projecte personalíssim de la
cuina ben feta, amb arrels i amb amor per l''ofici. Receptes
que us duran el record de la cuina d''abans i receptes que
us portaran a una cuina d''ara on podreu sucumbir a la
passió per la gastronomia, entesa com aquella art efímera
que és. I bon profit!

fitxa tècnica

títol
LA NOVA CUINA DE BALAGUER
isbn 978-84-9975-736-0
data de publicació 01/03/2016
editorial PAGES EDITORS
número d'edicions 1
dades del llibre 150 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

11,40 €
12,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts*

*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

-O pot recollir-lo a la botiga.

els més venuts