LA VUITENA CAIXA

5% descompte exclusiu web

19,00 

18,05 

19,00 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

LA VUITENA CAIXA

Poc després de la mort la seva mare Dory Sontheimer va trobar a casa seva set caixes amb fotografies, cartes, passaports i altres documents que li revelaven el seu passat jueu i la fatídica història de la seva família, víctima de la persecució per part dels nazis. Ho va explicar a Les set caixes, un llibre pel record que va estar a la llista de més venuts durant mesos, i després va seguir la investigació arreu del món per conèixer més del seu passat i de la seva família. Ara a La vuitena caixa ha reconstruït els camins de la vida de cinc nens de la família -Catherine, Peter, Michael, Pavel i Tommy- que, endinsats en un dels períodes més humiliants per a la Humanitat, van tenir destins diversos en la tràgica ruleta de la vida i la mort.
Després de la gran acollida de Les set caixes, Dory Sontheimer ens torna a emocionar, ara revivint la història i el destí dels nens de la seva família, gràcies a la seva escriptura oberta i commovedora. Perquè el patiment de milions de víctimes no s’oblidi mai.
«No hi ha dubte que Dory ha derrotat al nazisme rescatant la memòria de persones que els nazis van voler esborrar de la història per sempre.» – Eduardo Martín de Pozuelo, al pròleg.