660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dimecres 19 de juny

Setmana XI durant l'any

Sant Romuald, abat

Fill de la noble família ducal dels Onesti (de Ravenna), fou testimoni d’un homicidi comès pel seu pare en un dol. Per aquest fet, peregrinà molts anys buscant més solitud i fundant monestirs (Camàldoli) o reformant-los (Sant Miquel de Cuixà). Adaptà la regla de Sant Benet perquè, a més del treball i la pregària, quedés espai per a la contemplació. Ell mateix morí en la solitud a l’ermita de Val di Castro (1027).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

LO MEJOR DE LA COCINA CATALANA

sinopsi

Descubra lo mejor de la cocina catalana a través de
un viaje por sus ciudades y comarcas más emblemáticas. Aprenda a preparar las auténticas recetas de esta
espléndida cultura gastronómica.

fitxa tècnica

títol
LO MEJOR DE LA COCINA CATALANA
isbn 9788499282640
data de publicació 01/09/2013
editorial TIKAL EDICIONES
número d'edicions 1
dades del llibre 94 pàg.
dimensions 21,20 x 21,20 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


9,46 €
9,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Descubra lo mejor de la cocina catalana a través de
un viaje por sus ciudades y comarcas más emblemáticas. Aprenda a preparar las auténticas recetas de esta
espléndida cultura gastronómica.

títol
LO MEJOR DE LA COCINA CATALANA

isbn 9788499282640
data de publicació 01/09/2013
editorial TIKAL EDICIONES
número d'edicions 1
dades del llibre 94 pàg.
dimensions 21,20 x 21,20 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts