660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

LO MEJOR DE LO COCINA ANDALUZA

sinopsi

Descubra lo mejor de la cocina andaluza a través de
un viaje por sus ciudades y comarcas más emblemáticas. Aprenda a preparar las auténticas recetas de esta espléndida cultura gastronómica.

fitxa tècnica

títol
LO MEJOR DE LO COCINA ANDALUZA
isbn 9788499282671
data de publicació 01/09/2013
editorial TIKAL EDICIONES
número d'edicions 1
dades del llibre 94 pàg.
dimensions 21,20 x 21,20 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


6,60 €
6,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Descubra lo mejor de la cocina andaluza a través de
un viaje por sus ciudades y comarcas más emblemáticas. Aprenda a preparar las auténticas recetas de esta espléndida cultura gastronómica.

títol
LO MEJOR DE LO COCINA ANDALUZA

isbn 9788499282671
data de publicació 01/09/2013
editorial TIKAL EDICIONES
número d'edicions 1
dades del llibre 94 pàg.
dimensions 21,20 x 21,20 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts