Paraula i vida 2019
Personalitza la teva edició
Més informació aquí

 

tancar

dissabte 21 de juliol

Setmana XV durant l'any

Sant Llorenç de Bríndisi
Sant Llorenç de Bríndisi

Caputxí que introduí l’Orde a Àustria i Bohèmia. Doctor de l’Església (1959).

LO MEJOR DE LO COCINA ANDALUZA -TIKAL, EQUIPO-9788499282671

LO MEJOR DE LO COCINA ANDALUZA

sinopsi

Descubra lo mejor de la cocina andaluza a través de
un viaje por sus ciudades y comarcas más emblemáticas. Aprenda a preparar las auténticas recetas de esta espléndida cultura gastronómica.

fitxa tècnica

títol
LO MEJOR DE LO COCINA ANDALUZA
isbn 9788499282671
data de publicació 01/09/2013
editorial TIKAL EDICIONES
número d'edicions 1
dades del llibre 94 pàg.
dimensions 21,20 x 21,20 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


6,60 €
6,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Ports gratuïts*

*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

-O pot recollir-lo a la botiga.

més llibres de l'autor


els més venuts