Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dijous 24 de setembre

Setmana XXV durant l'any

Mare de Déu de la Mercè

 

Solemnitat a la ciutat de Barcelona

Col·lecta de la missa: Senyor Déu nostre, que en la vostra admirable providència volguéreu que la Mare del vostre Fill experimentés les angoixes i els sofriments humans; per la intercessió de Maria, consol dels afligits i alliberadora dels captius, concediu als qui viuen sota qualsevol esclavatge la veritable llibertat dels fills de Déu.

Papa Francesc: “La llibertat és un do per tal que sapiguem elegir bé en la vida. Maria, com a bona mare ens n’ensenya”.

"La Mare de Déu de la Mercè i el seu missatge són una de les glòries religioses més insignes de tot el món. I no cal dir que, per a Barcelona i Catalunya, la Mercè n’informa tota la vida i el tarannà" (P. Miquel d'Esplugues).

"Els redemptors de captius foren uns corredors d’homes impel·lits per la caritat: compraven esclaus per fer-los lliures, obraven una noble transacció entre islamisme i cristianisme, aquest donava el diner i aquell els homes; i aquesta institució piadosa és el complement de les institucions mercantils catalanes" (Torras i Bages, La Tradició Catalana, llibre II, I, I).

“Veig arreu veritats captives, quin Orde de la Mercè s’aixecarà per redimir-les?” (Jacques Maritain).

Veure més...

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

 

MENÚ DE DEGUSTACIÓ

sinopsi

«El llenguatge de les emocions». És ben significatiu que Ferran Adrià tituli així el pròleg que dedica a aquest llibre. I que destaqui: «És possible que per escriure les emocions d'una experiència culinària, que per definició és intangible, etèria, fugaç, una de les millors maneres sigui a través de la inspiració del poeta».
És just el que fa Jordi Cervera a Menú de degustació: posar paraules a allò que prèviament era una emoció, potser de les millors. És aquest un recorregut afectiu per l'insuperable catàleg de creacions culinàries d''elBulli. Cada poema adopta el nom d'un plat, que és recreat amb uns recursos literaris exuberants i alhora precisos.
El resultat és un viatge poètico-gastronòmic de primera línia. Com diu Ferran Adrià, el poemari ens permet «disposar d'una eina, el seu llenguatge, capaç de transcriure amb tant d'èxit sobre el paper allò que no va ser concebut per ser llegit, sinó tastat amb uns altres sentits».
Jordi Cervera Nogués (Reus, 1959) és periodista, amb una àmplia trajectòria en les emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Col·labora habitualment en diversos mitjans escrits. En vint-i-cinc anys de trajectòria literària, ha publicat llibres de poesia i de narrativa, i manté El blog de Jordi Cervera, distingit com a blog de referència en l'àmbit cultural.
En el camp poètic, destaquen els llibres Pintallavis (amb pintures de Carles Amill), Como la vida misma (amb dibuixos de l'etòleg Jordi Sabaté Pi), Atzavara, Noli me tangere (amb collages de Toni Torrell), Metrònom (amb dibuixos de Rosa Gelpí), Butte, gener a París, A Laura, potser i Vegetals.
Ha publicat, entre d'altres, les novel·les Ànima de benzina, El triangle blau, Desig de foc i La música del camaleons.

fitxa tècnica

títol
MENÚ DE DEGUSTACIÓ
isbn 9788494507892
data de publicació 01/11/2016
col·lecció SUSHI BOOKS
número d'edicions 1
dades del llibre 80 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

12,35 €
13,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

«El llenguatge de les emocions». És ben significatiu que Ferran Adrià tituli així el pròleg que dedica a aquest llibre. I que destaqui: «És possible que per escriure les emocions d'una experiència culinària, que per definició és intangible, etèria, fugaç, una de les millors maneres sigui a través de la inspiració del poeta».
És just el que fa Jordi Cervera a Menú de degustació: posar paraules a allò que prèviament era una emoció, potser de les millors. És aquest un recorregut afectiu per l'insuperable catàleg de creacions culinàries d''elBulli. Cada poema adopta el nom d'un plat, que és recreat amb uns recursos literaris exuberants i alhora precisos.
El resultat és un viatge poètico-gastronòmic de primera línia. Com diu Ferran Adrià, el poemari ens permet «disposar d'una eina, el seu llenguatge, capaç de transcriure amb tant d'èxit sobre el paper allò que no va ser concebut per ser llegit, sinó tastat amb uns altres sentits».
Jordi Cervera Nogués (Reus, 1959) és periodista, amb una àmplia trajectòria en les emissores de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Col·labora habitualment en diversos mitjans escrits. En vint-i-cinc anys de trajectòria literària, ha publicat llibres de poesia i de narrativa, i manté El blog de Jordi Cervera, distingit com a blog de referència en l'àmbit cultural.
En el camp poètic, destaquen els llibres Pintallavis (amb pintures de Carles Amill), Como la vida misma (amb dibuixos de l'etòleg Jordi Sabaté Pi), Atzavara, Noli me tangere (amb collages de Toni Torrell), Metrònom (amb dibuixos de Rosa Gelpí), Butte, gener a París, A Laura, potser i Vegetals.
Ha publicat, entre d'altres, les novel·les Ànima de benzina, El triangle blau, Desig de foc i La música del camaleons.

títol
MENÚ DE DEGUSTACIÓ

isbn 9788494507892
data de publicació 01/11/2016
col·lecció SUSHI BOOKS
número d'edicions 1
dades del llibre 80 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts