tancar

dijous 19 d'octubre

Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Afegeix el santoral al teu calendari 

La Mare de Déu de la Salut
La Mare de Déu de la Salut

 

19 d’octubre : LA MARE DE DÉU DE LA SALUT

Solemnitat a la diòcesi de Terrassa

A finals del segle XVII, als afores de Sabadell, en l’anomenada Serra de Sant Iscle, començà a ser-hi venerada la imatge de la Mare de Déu de la Salut. El 1882 fou inaugurat l’actual santuari, completat amb el campanar (1907) i el cambril (1928) i refet totalment després dels greus desperfectes del 1936. Erigit el nou bisbat de Terrassa, la Mare de Déu sota l’advocació de la Salut fou proclamada el 2008 patrona de la diòcesi. La data d’avui correspon a la coronació canònica de la Imatge, el dia 19 d’octubre del 1947.

Oració col·lecta

En celebrar la solemnitat de la Mare de Déu de la Salut, us demanem, Senyor, que concediu als vostres servents de fruir sempre de salut en el cos i en l’esperit; i per la intercessió de la gloriosa sempre Verge Maria, allibereu-nos de la tristesa de la vida present i doneu-nos l’alegria de la vida futura.

Veure més...

 

NIKKEI -RODRÍGUEZ FISCHER, CRISTINA-9788416138739

NIKKEI

FUSIÓN DE LAS COCINAS JAPONESA Y SUDAMERICANA

sinopsi

La cocina nikkei, expresado con sencillez, es aquella que practica la diáspora japonesa con independencia de en qué país residan sus miembros en la actualidad. La comunidad nikkei de Sudamérica, y sobre todo la de Brasil y la de Perú, ha asimilado el uso de nuevos ingredientes en su cocina para elaborar versiones propias de sus platos japoneses favoritos. Así las cosas, prepárese para la versión nikkei peruana del sashimi o de los apreciados tiraditos, así como para el maki acevichado, que es la respuesta peruana a los rollitos California.

A lo largo de la frontera, la comida de los puestos ambulantes está muy de moda: prueba de ello son los pastéis (gyozas fritas en abundante aceite rellenas de pollo y queso crema); por otra parte, en las barbacoas lo que triunfa son las costillas de cerdo, que casi siempre se adoban en pasta de miso japonés. Disfrute de los sabores nipones con un toque sudamericano sin necesidad de viajar. Tanto si quiere servir un sushi sublime, un ceviche al estilo nikkei o un estofado casero, en este libro podrá elegir entre más de cien recetas, diez de las cuales son aportaciones de algunos de los chefs nikkei más importantes del mundo.

fitxa tècnica

títol
NIKKEI
isbn 9788416138739
data de publicació 01/09/2016
número d'edicions 1
dimensions 26,00 x 19,00 cm
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

28,41 €
29,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts* 
*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*
*Comandes peninsulars abans de 18:00h
-O pot recollir-lo a la botiga

més llibres de l'autor


els més venuts