La missa de cada dia

Subscriu-te

tancar

dissabte 16 de desembre

Setmana II d'Advent

Sant Josep Manyanet, prevere
Sant Josep Manyanet, prevere

 

Memòria lliure a l’arxidiòcesi de Barcelona i a les diòcesis de Girona, Urgell i Vic

Nascut a Tremp l’any 1833, Josep Manyanet i Vives fou ordenat prevere l’any 1859. El seu profund esperit marià i el convenciment que la família ha de ser el principal educador d’infants i joves, el mou a fundar, a Tremp, els ‘Fills de la Sagrada Família de Jesús, Maria i Josep’ i, més tard a Talarn, les ‘Filles de la Santa Casa de Natzaret’, que posteriorment esdevindran les ‘Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret’. El seu objectiu: promoure la formació cristiana de les famílies, especialment per mitjà de l’educació del jovent. El seu lema: ‘Un Natzaret a cada llar’.

Oració col·lecta

Oh Déu, que heu atret els vostres fidels a contemplar i a imitar la Família humana del vostre Fill per mitjà de Sant Josep Manyanet, prevere; concediu-nos, per la seva intercessió, que, enfortits amb els exemples de la Família de Jesús, Maria i Josep, mereixem de ser en el món instruments de la vostra pau.

Veure més...

NIKKEI -RODRÍGUEZ FISCHER, CRISTINA-9788416138739

NIKKEI

FUSIÓN DE LAS COCINAS JAPONESA Y SUDAMERICANA

sinopsi

La cocina nikkei, expresado con sencillez, es aquella que practica la diáspora japonesa con independencia de en qué país residan sus miembros en la actualidad. La comunidad nikkei de Sudamérica, y sobre todo la de Brasil y la de Perú, ha asimilado el uso de nuevos ingredientes en su cocina para elaborar versiones propias de sus platos japoneses favoritos. Así las cosas, prepárese para la versión nikkei peruana del sashimi o de los apreciados tiraditos, así como para el maki acevichado, que es la respuesta peruana a los rollitos California.

A lo largo de la frontera, la comida de los puestos ambulantes está muy de moda: prueba de ello son los pastéis (gyozas fritas en abundante aceite rellenas de pollo y queso crema); por otra parte, en las barbacoas lo que triunfa son las costillas de cerdo, que casi siempre se adoban en pasta de miso japonés. Disfrute de los sabores nipones con un toque sudamericano sin necesidad de viajar. Tanto si quiere servir un sushi sublime, un ceviche al estilo nikkei o un estofado casero, en este libro podrá elegir entre más de cien recetas, diez de las cuales son aportaciones de algunos de los chefs nikkei más importantes del mundo.

fitxa tècnica

títol
NIKKEI
isbn 9788416138739
data de publicació 01/09/2016
número d'edicions 1
dimensions 26,00 x 19,00 cm
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

28,41 €
29,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts* 
*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*
*Comandes peninsulars abans de 18:00h
-O pot recollir-lo a la botiga

més llibres de l'autor


els més venuts