Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dijous 29 d'octubre

Setmana XXX de durant l'any

Dia Mundial de la Psoriasi

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Narcís

Màrtir en temps de Dioclecià (s. IV), les primeres notícies d’ell són del segle XI. Patró de la ciutat i el bisbat de Girona.

FET A CASA I AMB EL GUST DE SEMPRE

sinopsi

Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs potser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics #un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada# i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa.
Xavier Barriga ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre.

fitxa tècnica

títol
isbn 9788425350542
data de publicació 01/03/2013
editorial GRIJALBO
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
dimensions 26,00 x 20,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Catalán


18,90 €
19,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs potser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics #un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada# i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa.
Xavier Barriga ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb una col·lecció de receptes explicades i il·lustrades pas a pas, a l'abast de tothom. Des de pans rústics, panades, pans integrals, amb fruita seca o llavors, fins a pans d'altres països, pans dolços o les peces clàssiques de la brioixeria; en aquest llibre trobareu tot allò que cal saber per elaborar un pa sa i de qualitat, un pa que té gust de pa, el gust de sempre.

títol

isbn 9788425350542
data de publicació 01/03/2013
editorial GRIJALBO
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
dimensions 26,00 x 20,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts