5% descompte exclusiu web

7,20 

6,84 

7,20 

Enviament gratuït en comandes superiors a 50€ (Península i Balears)
O podeu recollir-lo a la botiga

Disponible demà en funció de les nostres existències. Comandes abans de les 16h.

PENSAJOCS 3

Pensajocs és una col.lecció de quaderns que té com a objectiu estimular les principals funcions cognitives dels infants. S’hi proposen una gran varietat d’activitats que fan referència a atenció, memòria, percepció, llenguatge, pensament i raonament lògic. En moltes d’aquestes activitats, els infants no només hauran de pensar i raonar sinó que també hauran d’utilitzar l’enginy a l’hora de trobar-ne la solució.
Tenint en compte que aquestes funcions cognitives estan a la base de tot el procés d’aprenentatge, Pensajocs esdevindrà una eina de gran utilitat per tal de millorar el rendiment escolar dels infants. També serà molt útil per als infants que presentin dificultats en alguna de les funcions cognitives (manca d’atenció i concentració, de capacitat de raonament, de memòria…)
Aquesta col.lecció consta de sis quaderns, un per cada curs de l’Educació Primaria. En cada quadern, s’hi plantegen activitats de forma lúdica i divertida. Mitjançant un personatge, que serà diferent a cada quadern, s’hi expliquen algunes curiositats i s’hi plantegen enigmes que els infants hauran de resoldre.