660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

divendres 14 de desembre

Setmana II d'Advent

Sant Joan de la Creu, prevere i Doctor de l'Església

 

Memòria obligatòria

Després d’un temps a l’Orde carmelità, l’any 1568, pels consells de Santa Teresa d’Àvila, fou el gran reformador del seu orde, no sense haver d’afrontar grans dificultats. Obres com ‘Subida al Monte Carmelo’, ‘Noche oscura del alma’ i ‘Cántico Espiritual’ tingueren un pes decisiu en l’espiritualitat moderna: ‘Senyor meu, el meu estimat! Si encara el record dels meus pecats t’impedeix de concedir-me la gràcia que demano, mostra la teva bondat i la teva misericòrdia, i seràs conegut en elles’ (Dichos de luz y de amor).

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós heu inspirat a Sant Joan de la Creu, prevere, una abnegació perfecta de si mateix i un amor extraordinari a la Creu. Concediu-nos de seguir constantment les seves petjades i així arribar a la contemplació eterna de la vostra glòria.

 

POSTRES -VV.AA.-978-0-241-25122-5

POSTRES

TODOS LOS CLÁSICOS Y VARIACIONES CREATIVAS

sinopsi

400 recetas deliciosas y fáciles de preparar para que causes sensación con postres de resultado profesional.Con fotos paso a paso que te muestran al detalle la preparación de todos los clásicos: clafoutis de cerezas, tarta de lima, panna cotta de vainilla, tarta Sacher y muchas más.¿Te gusta la tradicional crème brûlée? Pues espera a probar las versiones con lavanda, chocolate blanco o Earl Grey... Cada receta clásica te propone variaciones sorprendentes. Postres es el libro definitivo que te permitirá poner la guinda a cualquier comida con un irresistible final dulce.Sobre las autorasCaroline Bretherton es autora de cinco libros de cocina, entre ellos Pasteles, pastas, galletas, merengues, tartas y The Pie Book, de DK. Siente verdadera pasión por los ingredientes frescos y las recetas actuales, sobre todo las dulces. Lleva trabajando en la industria alimentaria 20 años: fundó la cafetería Manna Café en Londres; ha dirigido con éxito una empresa de catering, y ha colaborado con varios periódicos y revistas. Actualmente trabaja desde su casa en Carolina del Norte, Estados Unidos.Kristan Raines escribe recetas y hace fotografías de alimentos. Es la autora del blog The Broken Bread, que en 2014 fue preseleccionado como mejor blog de postres y repostería. Le apasiona utilizar productos locales y de temporada, e incorpora dicha pasión en todo aquello que cocina y hornea. Vive con su marido John en Seattle, Estados Unidos.

fitxa tècnica

títol
POSTRES
autor
VV.AA.
isbn 978-0-241-25122-5
data de publicació 13/04/2016
editorial DK
número d'edicions 1
dades del llibre 250 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

22,70 €
23,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Ports gratuïts*
*Comandes +50€

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

400 recetas deliciosas y fáciles de preparar para que causes sensación con postres de resultado profesional.Con fotos paso a paso que te muestran al detalle la preparación de todos los clásicos: clafoutis de cerezas, tarta de lima, panna cotta de vainilla, tarta Sacher y muchas más.¿Te gusta la tradicional crème brûlée? Pues espera a probar las versiones con lavanda, chocolate blanco o Earl Grey... Cada receta clásica te propone variaciones sorprendentes. Postres es el libro definitivo que te permitirá poner la guinda a cualquier comida con un irresistible final dulce.Sobre las autorasCaroline Bretherton es autora de cinco libros de cocina, entre ellos Pasteles, pastas, galletas, merengues, tartas y The Pie Book, de DK. Siente verdadera pasión por los ingredientes frescos y las recetas actuales, sobre todo las dulces. Lleva trabajando en la industria alimentaria 20 años: fundó la cafetería Manna Café en Londres; ha dirigido con éxito una empresa de catering, y ha colaborado con varios periódicos y revistas. Actualmente trabaja desde su casa en Carolina del Norte, Estados Unidos.Kristan Raines escribe recetas y hace fotografías de alimentos. Es la autora del blog The Broken Bread, que en 2014 fue preseleccionado como mejor blog de postres y repostería. Le apasiona utilizar productos locales y de temporada, e incorpora dicha pasión en todo aquello que cocina y hornea. Vive con su marido John en Seattle, Estados Unidos.

títol
POSTRES
autor
VV.AA.

isbn 978-0-241-25122-5
data de publicació 13/04/2016
editorial DK
número d'edicions 1
dades del llibre 250 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts