660 671 515

Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dimecres 23 de gener

Setmana II durant l'any

Sant Ildefons, bisbe

 

Memòria obligatòria

Nascut a Toledo (607), va rebre una brillant formació, i essent abat del monestir d’Agalí (Toledo) i bisbe de Toledo (657), esmerçà els seus esforços a acostar la Bíblia i la doctrina de la tradició patrística al poble: ‘Aquell qui es lliura de ple a meditar l’Escriptura, escorcolla la saviesa dels seus predecessors i estudia les profecies, examina les explicacions d’autors famosos i penetra per paràboles complexes el misteri de proverbis i enigmes. Molts lloaran la seva intel·ligència, i la seva fama viurà per generacions’.

Oració col·lecta

Déu totpoderós, que féreu de Sant Ildefons un defensor insigne de la virginitat de Maria, concediu als qui creiem en aquest privilegi de la Mare del vostre Fill de sentir-nos emparats per la seva intercessió poderosa i maternal.

PROTEÍNAS VEGETALES -GREEN, FERN-978-84-16489-14-5

PROTEÍNAS VEGETALES

66 RECETAS ANTIOXIDANTES

sinopsi

Las proteínas vegetales son muy beneficiosas para la salud: bajas en grasa, ricas en fibra y llenas de vitaminas y minerales.En este libro encontrarás recetas a base de las mejores proteínas verdes (como los garbanzos, las lentejas, las alubias, el tofu y la quinoa), divididas en cuatro bloques: tentempiés y entrantes, sopas y ensaladas, platos principales y postres.

fitxa tècnica

títol
PROTEÍNAS VEGETALES
autor
GREEN, FERN
isbn 978-84-16489-14-5
data de publicació 01/01/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 159 pàg.
dimensions 21,50 x 15,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

11,35 €
11,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Las proteínas vegetales son muy beneficiosas para la salud: bajas en grasa, ricas en fibra y llenas de vitaminas y minerales.En este libro encontrarás recetas a base de las mejores proteínas verdes (como los garbanzos, las lentejas, las alubias, el tofu y la quinoa), divididas en cuatro bloques: tentempiés y entrantes, sopas y ensaladas, platos principales y postres.

títol
PROTEÍNAS VEGETALES
autor
GREEN, FERN

isbn 978-84-16489-14-5
data de publicació 01/01/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 159 pàg.
dimensions 21,50 x 15,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts