Tancat per vacances del 2 al 22 d'agost 

PROTEÍNAS VEGETALES

66 RECETAS ANTIOXIDANTES

sinopsi

Las proteínas vegetales son muy beneficiosas para la salud: bajas en grasa, ricas en fibra y llenas de vitaminas y minerales.En este libro encontrarás recetas a base de las mejores proteínas verdes (como los garbanzos, las lentejas, las alubias, el tofu y la quinoa), divididas en cuatro bloques: tentempiés y entrantes, sopas y ensaladas, platos principales y postres.

fitxa tècnica

títol
PROTEÍNAS VEGETALES
autor
GREEN, FERN
isbn 978-84-16489-14-5
data de publicació 01/01/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 159 pàg.
dimensions 21,50 x 15,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

11,35 €
11,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

Estem de vacances del 2 al 22 d'agost.

A partir del 23 d'agost farem tots els enviaments. 

 

sinopsis
fitxa tècnica

Las proteínas vegetales son muy beneficiosas para la salud: bajas en grasa, ricas en fibra y llenas de vitaminas y minerales.En este libro encontrarás recetas a base de las mejores proteínas verdes (como los garbanzos, las lentejas, las alubias, el tofu y la quinoa), divididas en cuatro bloques: tentempiés y entrantes, sopas y ensaladas, platos principales y postres.

títol
PROTEÍNAS VEGETALES
autor
GREEN, FERN

isbn 978-84-16489-14-5
data de publicació 01/01/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 159 pàg.
dimensions 21,50 x 15,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts