Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dissabte 30 de maig

Setmana VII de Pasqua

Sant Ferran

El rei Ferran III, que uní Lleó i Castella, va morir a Sevilla el 30 de maig de 1252. El seu cos incorrupte reposa a la capella dels Reis de la catedral de Sevilla. El 1671 el papa Climent X el va canonitzar per la benignitat que havia tingut amb els jueus i amb els musulmans vençuts, tenint en compte el que era habitual en aquella època.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

RECETAS PALEO

LA DIETA DE NUESTROS ORÍGENES PARA UNA VIDA SALUDABLE

sinopsi

La dieta Paleo es la reinvención de una forma ancestral de comer basada en el tipo de alimentos disponibles en los tiempos de la Prehistoria que, como se sabe, no eran demasiados. Básicamente, los pilares de esta dieta serían «carne, pescado, huevos, vegetales, fruta, frutos secos y semillas».Para determinar qué comían en la Edad de Piedra, las investigaciones se han basado en lo que se puede saber a partir de sus huesos y de los patrones de sus dientes; por ello este libro cuenta con la participación del experto en arqueología Eudald Carbonell y su equipo del IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social).

fitxa tècnica

títol
RECETAS PALEO
isbn 9788448022068
data de publicació 01/02/2016
editorial LIBROS CÚPULA
número d'edicions 1
dades del llibre 144 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

17,05 €
17,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

- Els enviaments es realitzen amb normalitat, excepte si hi ha restriccions d'accès a la zona d'entrega.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

La dieta Paleo es la reinvención de una forma ancestral de comer basada en el tipo de alimentos disponibles en los tiempos de la Prehistoria que, como se sabe, no eran demasiados. Básicamente, los pilares de esta dieta serían «carne, pescado, huevos, vegetales, fruta, frutos secos y semillas».Para determinar qué comían en la Edad de Piedra, las investigaciones se han basado en lo que se puede saber a partir de sus huesos y de los patrones de sus dientes; por ello este libro cuenta con la participación del experto en arqueología Eudald Carbonell y su equipo del IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social).

títol
RECETAS PALEO

isbn 9788448022068
data de publicació 01/02/2016
editorial LIBROS CÚPULA
número d'edicions 1
dades del llibre 144 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

els més venuts