Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dissabte 24 d'octubre

Setmana XXIX de durant l'any

Dia de les Nacions Unides

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Antoni Maria Claret

 

24 d’octubre: SANT ANTONI MARIA CLARET, bisbe

Memòria obligatòria

De petit només tenia una dèria: ser fabricant de teixits, com el seu pare. Però ben aviat la va canviar per una altra: ser Apòstol per escampar la Paraula de Déu servint-se de tots els mitjans possibles. Com que no arribava a tot arreu, i la gent “tenia fam de la Paraula de Déu”, va fundar els Missioners del Cor de Maria (“Claretians”). Havia nascut a Sallent (1807), va ser arquebisbe de Cuba i confessor de la reina Isabel II. Va morir exiliat al monestir cistercenc de Fontfreda (1870): “La finalitat que em proposo és que Déu sigui conegut, estimat i servit de tothom” (Autobiografia 202).

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós enfortíreu amb una caritat i una paciència admirables sant Antoni Maria Claret, bisbe, perquè evangelitzés una multitud de pobles. Concediu-nos per la seva intercessió que, cercant per damunt de tot els béns del vostre Regne, ens donem plenament a la salvació dels nostres germans.

Veure més...

SABORES & BIENESTAR: SUPERALIMENTOS

sinopsi

Algas marinas, espirulina, bayas de goji, acerola, cacao crudo, sésamo... Los superalimentos son deliciosos y ofrecen maravillosas virtudes nutritivas que sería una lástima no aprovechar. ¡Aprendamos a añadirlos a nuestros platos!

? 50 recetas fáciles, originales y deliciosas.
? Todos los beneficios de los superalimentos y consejos para preservar sus valiosos nutrientes.
? Información sobre aspectos relacionados con la salud de la mano de una naturópata.

fitxa tècnica

títol
SABORES & BIENESTAR: SUPERALIMENTOS
isbn 978-84-16641-21-5
data de publicació 01/09/2016
editorial Larousse
número d'edicions 1
dades del llibre 94 pàg.
dimensions 23,00 x 16,70 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

11,88 €
12,50 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Algas marinas, espirulina, bayas de goji, acerola, cacao crudo, sésamo... Los superalimentos son deliciosos y ofrecen maravillosas virtudes nutritivas que sería una lástima no aprovechar. ¡Aprendamos a añadirlos a nuestros platos!

? 50 recetas fáciles, originales y deliciosas.
? Todos los beneficios de los superalimentos y consejos para preservar sus valiosos nutrientes.
? Información sobre aspectos relacionados con la salud de la mano de una naturópata.

títol
SABORES & BIENESTAR: SUPERALIMENTOS

isbn 978-84-16641-21-5
data de publicació 01/09/2016
editorial Larousse
número d'edicions 1
dades del llibre 94 pàg.
dimensions 23,00 x 16,70 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts