Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

diumenge 24 de gener

Setmana III durant l'any

Sant Francesc de Sales, bisbe i doctor de l'Església

 

Memòria obligatòria

Francesc de Sales (1567-1612), bisbe de Ginebra, fou essencialment un pastor que destacà pel seu humanisme religiós: ‘en qualsevol situació en què ens trobem, podem i hem d’aspirar a la vida perfecta’ (‘Introducció a la vida devota’). Amb Joana de Chantal funda l’Orde de la Visitació. És patró dels periodistes.

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós heu volgut que el bisbe Sant Francesc de Sales es fes tot per a tots, cercant el bé dels homes; concediu-nos que, seguint el seu exemple, manifestem la suavitat del vostre amor en el servei dels nostres germans.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

SABORES DE LA INDIA

76 RECETAS DE COCINA

sinopsi

Las recetas de este libro, sin perder sus raices tradicionales, se presentan adaptadas, en cuanto a ingredientes y preparación, a los gustos occidentales, permitiéndonos conocer una cultura culinaria antigua y de solera pero, sobre todo, original, con platos que sorprenden por su combinación barroca de sabores y por su estética presentación, así como por unos altos valores nutricionales y una gran digestibilidad. No es extraño que la cocina india sea la tercera en popularidad en el mundo.

fitxa tècnica

títol
SABORES DE LA INDIA
isbn 8478133720
data de publicació 01/03/2011
número d'edicions 1
dades del llibre 208 pàg.
dimensions 19,00 x 13,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


11,40 €
12,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

Durant l'estat d'alarma no es realitzen enviaments a Amèrica del Sud ni Amèrica Central.

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Las recetas de este libro, sin perder sus raices tradicionales, se presentan adaptadas, en cuanto a ingredientes y preparación, a los gustos occidentales, permitiéndonos conocer una cultura culinaria antigua y de solera pero, sobre todo, original, con platos que sorprenden por su combinación barroca de sabores y por su estética presentación, así como por unos altos valores nutricionales y una gran digestibilidad. No es extraño que la cocina india sea la tercera en popularidad en el mundo.

títol
SABORES DE LA INDIA

isbn 8478133720
data de publicació 01/03/2011
número d'edicions 1
dades del llibre 208 pàg.
dimensions 19,00 x 13,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

els més venuts