Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dimarts 20 d'octubre

Setmana XXIX de durant l'any

Dia Mundial de l'Osteoporosi

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Corneli

El cristianisme també es va estendre entre els soldats romans com aquest centurió Corneli i la seva família (Ac 10-11).

SOPES

sinopsi

Desde comprar ingredientes básicos y hacer caldos sencillos hasta la elaboración de sopas superlativas y espectaculares, este libro nos muestra cómo las sopas pueden transformar nuestra cocina y nuestra salud. De la mano de la prestigiosa Fundación Alícia, todo un referente en el ámbito gastronómico y nutricional, aprenderemos a preparar sopas de todo tipo a partir de caldos básicos a la vez que ampliaremos nuestro repertorio de cocina. Recetas de verduras, setas, cereales, carnes, legumbres, pescados y frutas, todo un universo para los amantes de los platos de cuchara, tan deliciosos como nutricionales. Una clase magistral para disfrutar y cuidar nuestra salud.
«Un recetario para los cocineros expertos que buscan inspiración, para aficionados con alma inquieta y hasta para los principiantes. Un compendio práctico que da argumentos y explica maneras, trucos, combinaciones, ideas o recursos. Es un regalo, y quiere ser una tentación.» (Toni Massanés, director de la Fundación Alícia)

fitxa tècnica

títol
SOPES
isbn 9788408225645
data de publicació 01/09/2020
col·lecció Cocina T
número d'edicions 1
dades del llibre 344 pàg.
dimensions 25,00 x 19,00 cm
enquadernació Cartoné
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

27,55 €
29,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Desde comprar ingredientes básicos y hacer caldos sencillos hasta la elaboración de sopas superlativas y espectaculares, este libro nos muestra cómo las sopas pueden transformar nuestra cocina y nuestra salud. De la mano de la prestigiosa Fundación Alícia, todo un referente en el ámbito gastronómico y nutricional, aprenderemos a preparar sopas de todo tipo a partir de caldos básicos a la vez que ampliaremos nuestro repertorio de cocina. Recetas de verduras, setas, cereales, carnes, legumbres, pescados y frutas, todo un universo para los amantes de los platos de cuchara, tan deliciosos como nutricionales. Una clase magistral para disfrutar y cuidar nuestra salud.
«Un recetario para los cocineros expertos que buscan inspiración, para aficionados con alma inquieta y hasta para los principiantes. Un compendio práctico que da argumentos y explica maneras, trucos, combinaciones, ideas o recursos. Es un regalo, y quiere ser una tentación.» (Toni Massanés, director de la Fundación Alícia)

títol
SOPES

isbn 9788408225645
data de publicació 01/09/2020
col·lecció Cocina T
número d'edicions 1
dades del llibre 344 pàg.
dimensions 25,00 x 19,00 cm
enquadernació Cartoné
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts