660 671 515
    Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dimecres 22 de maig

Setmana V de Pasqua

Afegeix el santoral al teu calendari 

Dia Internacional de la Diversitat Biològica

Santa Joaquima de Vedruna

Joaquima de Vedruna (1783-1854), vídua als trenta-tres anys, fundà a Vic, amb nou companyes, l'Institut de les Carmelites de la Caritat (1826), dedicat a l'educació de les noies, particularment de les pobres, i l'as­sistència als malalts abandonats: «Encomaneu-me a Déu, que jo tots los instants só amb vosaltres. Fills: preparem los nostres cors, perquè lo Senyor neixi de nou, posant amb nosaltres noves virtuts» (Carta als seus fills).

 

Avui també celebrem Santa Rita de Càssia: Després de l’assassinat del marit, entrà al monestir de les Agustines (1371-1457). Molt popular.

SUPER ALIMENTOS

PARA VIVIR MÁS Y MEJOR

sinopsi

Más de 100 recetas que combinan 25 alimentos estrella y con ?superpoderes'. Desde el ajo y la cebolla -
depurativos, antialérgicos y un arma contra el colesterol-, al arroz integral -con su excelente aportación de vitaminas
y minerales-, el sésamo -rico en ácidos grasos omega3-, el arándano y la frambuesa -antiinflmatorios y antioxidantes-,
la uva, el brécol, la calabaza o la zanahoria, grandes aliados contra el cáncer... Platos sabrosos y con propiedades ya
que su base son los alimentos más saludables: los ?superalimentos'.

fitxa tècnica

títol
SUPER ALIMENTOS
isbn 9788490562628
data de publicació 01/06/2014
editorial RBA LIBROS SA.
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
dimensions 24,00 x 19,40 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano


14,25 €
15,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)
No disponible

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes + 50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Más de 100 recetas que combinan 25 alimentos estrella y con ?superpoderes'. Desde el ajo y la cebolla -
depurativos, antialérgicos y un arma contra el colesterol-, al arroz integral -con su excelente aportación de vitaminas
y minerales-, el sésamo -rico en ácidos grasos omega3-, el arándano y la frambuesa -antiinflmatorios y antioxidantes-,
la uva, el brécol, la calabaza o la zanahoria, grandes aliados contra el cáncer... Platos sabrosos y con propiedades ya
que su base son los alimentos más saludables: los ?superalimentos'.

títol
SUPER ALIMENTOS

isbn 9788490562628
data de publicació 01/06/2014
editorial RBA LIBROS SA.
número d'edicions 1
dades del llibre 192 pàg.
dimensions 24,00 x 19,40 cm
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts