660 671 515
    Rep el Butlletí clicant aquí

tancar

dimecres 22 de maig

Setmana V de Pasqua

Afegeix el santoral al teu calendari 

Dia Internacional de la Diversitat Biològica

Santa Joaquima de Vedruna

Joaquima de Vedruna (1783-1854), vídua als trenta-tres anys, fundà a Vic, amb nou companyes, l'Institut de les Carmelites de la Caritat (1826), dedicat a l'educació de les noies, particularment de les pobres, i l'as­sistència als malalts abandonats: «Encomaneu-me a Déu, que jo tots los instants só amb vosaltres. Fills: preparem los nostres cors, perquè lo Senyor neixi de nou, posant amb nosaltres noves virtuts» (Carta als seus fills).

 

Avui també celebrem Santa Rita de Càssia: Després de l’assassinat del marit, entrà al monestir de les Agustines (1371-1457). Molt popular.

SUPERFOODS

RECEPTES I ALIMENTS DEL FUTUR PER VIURE MILLOR AVUI

sinopsi

Descobreix l''univers dels superfoods a través de la descripció de quaranta aliments i setanta receptes delicioses i molt fàcils de cuinar. Sabies que el cacau, l''alvocat, les llavors de lli, la magrana, la mel o el gingebre són superfoods? Sabies que la majoria dels superfoods aporten una gran concentració de vitamines, minerals, antioxidants, àcids grassos essencials, fibra i poques calories? Els superfoods són, sens dubte, l''aliment del futur. Són excepcionalment beneficiosos per a la salut, ja que incrementen els nostres nivells d''energia, reequilibren l''organisme, ajuden a depurar el cos, milloren la salut física i allarguen l''esperança de vida.
Després de l''èxit de Sucs verds, la nutricionista Carla Zaplana torna a demostrar que és una precursora d''una alimentació neta i sana, i que ajudarà el lector a sentir-se bell per dins i per fora. Aquestes receptes que ofereix són, generalment, lliures de productes d''origen animal i de gluten.

fitxa tècnica

títol
SUPERFOODS
isbn 978-84-9034-395-1
data de publicació 01/01/2015
número d'edicions 1
dades del llibre 223 pàg.
dimensions 22,00 x 17,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

17,00 €
17,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes + 50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Descobreix l''univers dels superfoods a través de la descripció de quaranta aliments i setanta receptes delicioses i molt fàcils de cuinar. Sabies que el cacau, l''alvocat, les llavors de lli, la magrana, la mel o el gingebre són superfoods? Sabies que la majoria dels superfoods aporten una gran concentració de vitamines, minerals, antioxidants, àcids grassos essencials, fibra i poques calories? Els superfoods són, sens dubte, l''aliment del futur. Són excepcionalment beneficiosos per a la salut, ja que incrementen els nostres nivells d''energia, reequilibren l''organisme, ajuden a depurar el cos, milloren la salut física i allarguen l''esperança de vida.
Després de l''èxit de Sucs verds, la nutricionista Carla Zaplana torna a demostrar que és una precursora d''una alimentació neta i sana, i que ajudarà el lector a sentir-se bell per dins i per fora. Aquestes receptes que ofereix són, generalment, lliures de productes d''origen animal i de gluten.

títol
SUPERFOODS

isbn 978-84-9034-395-1
data de publicació 01/01/2015
número d'edicions 1
dades del llibre 223 pàg.
dimensions 22,00 x 17,00 cm
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts