Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dijous 3 de desembre

Setmana I d'Advent

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

 

Afegeix el santoral al teu calendari 

Sant Francesc Xavier, prevere

 

Memòria obligatòria

Nasqué al castell de Xabier (Navarra, 1506). Després d’estudiar a París es va unir amb Sant Ignasi de Loiola i, a partir de 1541, evangelitzà l’Extrem Orient (Goa, Ceilan... el  Japó). És patró de les missions: ‘Envieu-me on vulgueu; i, si ho creieu oportú, fins i tot a l’Índia... Viurien molt més feliços i tindrien més esperança d’obtenir la misericòrdia divina a l’hora de la mort, perquè podrien dir a favor seu: ‘Senyor, em vau confiar cinc talents; mireu, n’he guanyat cinc més’’ (Carta).

Oració col·lecta

Oh Déu, Vós heu volgut que molts pobles es convertissin a Vós per la predicació de Sant Francesc Xavier. Feu que els cors dels vostres fidels creixin en el zel de propagar la fe i que arreu la vostra Església s’alegri amb una nombrosa fillada.

Veure més...

TAPAS Y APERITIVOS

sinopsi

Más de 100 recetas para preparar canapés, tapas, montaditos, frituras y brochetas que sorprenderán a tus invitados. Recetas paso a paso fáciles y rápidas para preparar tapas sabrosas y saludables en un periquete. Ideas y trucos de cocina para que tus aperitivos sean todo un éxito. Propuestas para preparar tentaciones en form de minibocaditos dulces. Descubre el placer del tapeo, desde los sabores de siempre hasta las propuestas más innovadoras.

fitxa tècnica

títol
TAPAS Y APERITIVOS
isbn 9788490569887
data de publicació 01/02/2018
editorial RBA Libros
col·lecció PRACTICA
número d'edicions 1
dades del llibre 128 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

11,40 €
12,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Más de 100 recetas para preparar canapés, tapas, montaditos, frituras y brochetas que sorprenderán a tus invitados. Recetas paso a paso fáciles y rápidas para preparar tapas sabrosas y saludables en un periquete. Ideas y trucos de cocina para que tus aperitivos sean todo un éxito. Propuestas para preparar tentaciones en form de minibocaditos dulces. Descubre el placer del tapeo, desde los sabores de siempre hasta las propuestas más innovadoras.

títol
TAPAS Y APERITIVOS

isbn 9788490569887
data de publicació 01/02/2018
editorial RBA Libros
col·lecció PRACTICA
número d'edicions 1
dades del llibre 128 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts