660 671 515
   Rep el Butlletí clicant aquí

 

tancar

dimarts 23 de juliol

Setmana XVI de durant l'any

Santa Brígida

Un cop vídua amb 8 fills, fundà un orde religiós masculí i femení (1303-1373).  Copatrona d’Europa (1999).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET

sinopsi

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d''un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d?una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d''un plat tan senzill que, en mans d''un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses.
«En l''aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba)

fitxa tècnica

títol
TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET
isbn 978-84-9066-252-6
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 155 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

17,10 €
18,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 18:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d''un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d?una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d''un plat tan senzill que, en mans d''un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses.
«En l''aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba)

títol
TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET

isbn 978-84-9066-252-6
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 155 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts