Nou horari de la botiga: 
10:30-13:30 i 16 a 19 h

tancar

dimecres 27 de maig

Setmana VII de Pasqua

Sant Agustí de Canterbury

Els 39 missioners que el papa Sant Gregori el Gran va enviar a Anglaterra (597), per evangelitzar, anaven encapçalats pel monjo Agustí, prior d’un monestir de Roma. Arribats a Anglaterra, reberen el recolzament del rei Etelbert, casat amb una cristiana. El rei acceptà la religió cristiana amb gairebé tot el seu regne: «Qui serà capaç d’explicar la gran alegria que ací ha brollat al cor de tots en saber que els pobles anglesos, gràcies al favor de Déu omnipotent i al teu treball, han acollit generosament la llum de la fe?» (Carta del Papa Gregori).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET

sinopsi

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d''un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d?una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d''un plat tan senzill que, en mans d''un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses.
«En l''aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba)

fitxa tècnica

títol
TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET
isbn 978-84-9066-252-6
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 155 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

17,10 €
18,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

- Els enviaments es realitzen amb normalitat, excepte si hi ha restriccions d'accès a la zona d'entrega.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d''un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d?una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d''un plat tan senzill que, en mans d''un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses.
«En l''aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba)

títol
TEORIA I PRÀCTICA DEL PA AMB TOMÀQUET

isbn 978-84-9066-252-6
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 155 pàg.
enquadernació Cartoné
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts