Tancat per vacances:

de l'1 al 23 d'agost.

tancar

dilluns 10 d'agost

Setmana XIX durant l'any

Sant Llorenç

Diaca important de Roma que és presentat com el responsable dels béns més preuats de l’Església: els pobres. Màrtir (258).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

TEORÍA Y PRÁCTICA DEL PAN CON TOMATE

sinopsi

Este tratado, que es tan breve como sabio, sobre tan entrañable comida desvelará al lector no tan sólo lo que siempre quiso saber sobre el pan con tomate pero nunca se atrevió a preguntar, sino que también le alegrará la vida con la revelación de deliciosas recetas que jamás habría imaginado. Cualquier lector apreciará en las páginas de este libro que, para no aburrirse, nada mejor que reinventar aquello que es cuotidiano. Porque este libro cambiará la vida no sólo del aficionado al pan con tomate, sino también a los experimentados gastrónomos. Teoría y práctica del pan con tomate pretende que los gourmets y los gourmands de todo el mundo descubran esta típica receta de la cocina catalana que representa tan bien a la cocina mediterránea.

fitxa tècnica

títol
TEORÍA Y PRÁCTICA DEL PAN CON TOMATE
isbn 978-84-9066-253-3
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 157 pàg.
dimensions 20,50 x 14,50 cm
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

17,10 €
18,00 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

- Els enviaments es realitzaran a partir del 23 d'agost.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€ (Només Espanya Península i Illes Balears).

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Este tratado, que es tan breve como sabio, sobre tan entrañable comida desvelará al lector no tan sólo lo que siempre quiso saber sobre el pan con tomate pero nunca se atrevió a preguntar, sino que también le alegrará la vida con la revelación de deliciosas recetas que jamás habría imaginado. Cualquier lector apreciará en las páginas de este libro que, para no aburrirse, nada mejor que reinventar aquello que es cuotidiano. Porque este libro cambiará la vida no sólo del aficionado al pan con tomate, sino también a los experimentados gastrónomos. Teoría y práctica del pan con tomate pretende que los gourmets y los gourmands de todo el mundo descubran esta típica receta de la cocina catalana que representa tan bien a la cocina mediterránea.

títol
TEORÍA Y PRÁCTICA DEL PAN CON TOMATE

isbn 978-84-9066-253-3
data de publicació 01/04/2016
número d'edicions 1
dades del llibre 157 pàg.
dimensions 20,50 x 14,50 cm
enquadernació Cartoné
idioma Español / Castellano
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts