Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

diumenge 20 de setembre

Setmana XXV durant l'any

St. Andreu Kim i St. Pau Chong i companys

 

Memòria obligatòria

Tres cruentes persecucions (1839, 1846 i 1866) van originar 103 màrtirs a Corea. Destaquen el primer prevere, Andreu Kim, i Pau, catequista laic que durant vint anys guià la comunitat: “Us ho prego: no negligiu l’amor fratern, ajudeu-vos els uns als altres i persevereu fins que el Senyor es compadeixi de nosaltres i allunyi la tribulació. Aquí, a la presó, som una vintena. Si algú és sacrificat, us prego que no abandoneu la seva família” (Última exhortació d’Andreu).

Oració col·lecta

Oh Déu, creador i salvador de tots els homes, que d’una manera admirable vau cridar el poble de Corea a la fe catòlica perquè fos possessió vostra personal, i el vau fer créixer amb la mort gloriosa dels màrtirs Andreu, Pau i els seus companys; concediu-nos, per la seva intercessió i el seu exemple, que també nosaltres perseverem fins a la mort en la fidelitat a la vostra paraula.

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

TORRES A LA CUINA

sinopsi

Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d''alta cuina a l''abast de tothom.La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l''experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l''estrella Michelin l''any 2010.Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l''àvia a Barcelona, on hem situat l''Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l''índex del llibre és també una declaració de principis:El fons és la base, la base és el fons
La nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.Cuina de records
Les olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.Menys és més
Elaboracions senzilles amb resultats d''alta cuina, amb poc temps i amb una manipulació mínima.Productes per tocar el cel
Comprem al mercat productes de temporada i seleccionem els millores de cada territori per fer els millors plats.Acollir, rebre, compartir
Grans plats per gaudir en companyia, perquè quan cuinem per compartir ens retroalimentem de la felicitat dels altres.Espai Il·lusió
Creació, exploració, experimentació. Les combinacions més sorprenents amb ADN Torres.

fitxa tècnica

títol
TORRES A LA CUINA
isbn 978-84-16430-21-5
data de publicació 29/03/2016
editorial ROSA DELS VENTS
número d'edicions 1
dades del llibre 222 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán

llistat de matèries relacionades

20,81 €
21,90 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió. Aquest llibre recull, per primera vegada, els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d''alta cuina a l''abast de tothom.La nostra afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la nostra àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olor i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorríem junts.Després de formar-nos amb el mestre Josep Lladonosa, vam iniciar un camí per separat que ens va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l''experiència adquirida, les nostres trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l''estrella Michelin l''any 2010.Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens. Per aquest motiu encara conservem el pis de l''àvia a Barcelona, on hem situat l''Espai Il·lusió o, com ens agrada anomenar-lo, el nostre I+D, en el qual cada dia sumem il·lusió i diversió a la cuina.A Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per això l''índex del llibre és també una declaració de principis:El fons és la base, la base és el fons
La nostra cuina comença amb uns bons brous, per això cal donar-los la importància i la cura que mereixen.Cuina de records
Les olors i els sabors de la infantesa, els viatges arreu del món i la nostra experiència amb alguns dels gran mestres... Aquí hi caben tots els records que ens alimenten dia rere dia.Menys és més
Elaboracions senzilles amb resultats d''alta cuina, amb poc temps i amb una manipulació mínima.Productes per tocar el cel
Comprem al mercat productes de temporada i seleccionem els millores de cada territori per fer els millors plats.Acollir, rebre, compartir
Grans plats per gaudir en companyia, perquè quan cuinem per compartir ens retroalimentem de la felicitat dels altres.Espai Il·lusió
Creació, exploració, experimentació. Les combinacions més sorprenents amb ADN Torres.

títol
TORRES A LA CUINA

isbn 978-84-16430-21-5
data de publicació 29/03/2016
editorial ROSA DELS VENTS
número d'edicions 1
dades del llibre 222 pàg.
enquadernació Rústica
idioma Catalán
compartir llibre

més llibres de l'autor

els més venuts