Horari:
de 10 a 14 i de 16 a 20

tancar

dilluns 30 de novembre

Setmana I d'Advent

Sant Andreu, apòstol

 

Festa

Segons els Evangelis, Andreu, fill de Betsaida (Jn 1,44) i germà de Pere (Mt 4,18), fou primerament deixeble de Joan Baptista i, després, de Jesús, a qui portà també el seu germà (Jn 1,35-42). L’Evangeli de Joan ens el presenta amb un bon esperit missioner: en el relat dels pans (Jn 6,8) i en el contacte d’uns gentils amb Jesús (Jn 12,22). Segons una tradició, va predicar l’Evangeli a Grècia i a l’Àsia Menor i fou crucificat a Acaia en una creu en forma d’X (‘creu de Sant Andreu’). És el patró de l’Església de Constantinoble.

Oració col·lecta

Senyor, us supliquem humilment que no deixi mai d’intercedir per l’Església l’apòstol Sant Andreu, que la serví com a evangelitzador i pastor.

TRIGO SARRACENO

sinopsi

Aproveche sus componentes mucilaginosos para preparar “blinis” sin huevos o una masa de pizza sin gluten. Consuma el trigo sarraceno crudo, hágalo germinar y transfórmelo en panecillos sin cocer, llenos de nutrientes (pan de flores, pan àzimo). Tuéstelo, muélalo y después cocínelo en forma de deliciosas galletas o magdalenas. Utilice los granos para preparar risotto, los copos para hacer un “parridge” salado o un fondant de chocolate mágico.

fitxa tècnica

títol
TRIGO SARRACENO
isbn 978-84-7091-437-9
data de publicació 01/03/2016
editorial BETA EDITORIAL
número d'edicions 1
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

9,46 €
9,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

-Pot rebre-ho demà*

*Si està disponible.
*Comandes peninsulars abans de 17:00h.

Enviament gratuït*
*Comandes +50€ (Només Península i Illes Balears)

-O pot recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Aproveche sus componentes mucilaginosos para preparar “blinis” sin huevos o una masa de pizza sin gluten. Consuma el trigo sarraceno crudo, hágalo germinar y transfórmelo en panecillos sin cocer, llenos de nutrientes (pan de flores, pan àzimo). Tuéstelo, muélalo y después cocínelo en forma de deliciosas galletas o magdalenas. Utilice los granos para preparar risotto, los copos para hacer un “parridge” salado o un fondant de chocolate mágico.

títol
TRIGO SARRACENO

isbn 978-84-7091-437-9
data de publicació 01/03/2016
editorial BETA EDITORIAL
número d'edicions 1
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

els més venuts