Tancat per vacances:

de l'1 al 23 d'agost.

tancar

divendres 14 d'agost

Setmana XIX durant l'any

Sant Maximilià Maria Kolbe

Només el gran amor a la Immaculada d’aquest franciscà conventual pot explicar la decisió de morir al "búnquer de la fam" en el lloc d’un pare de família (1941).

Pots consultar les lectures d'avui a lectures.missa.app.

TRIGO SARRACENO

sinopsi

Aproveche sus componentes mucilaginosos para preparar “blinis” sin huevos o una masa de pizza sin gluten. Consuma el trigo sarraceno crudo, hágalo germinar y transfórmelo en panecillos sin cocer, llenos de nutrientes (pan de flores, pan àzimo). Tuéstelo, muélalo y después cocínelo en forma de deliciosas galletas o magdalenas. Utilice los granos para preparar risotto, los copos para hacer un “parridge” salado o un fondant de chocolate mágico.

fitxa tècnica

títol
TRIGO SARRACENO
isbn 978-84-7091-437-9
data de publicació 01/03/2016
editorial BETA EDITORIAL
número d'edicions 1
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano

llistat de matèries relacionades

9,46 €
9,95 €
(Estalviï's 5% de dte. per la web)

- Els enviaments es realitzaran a partir del 23 d'agost.*

*Si està disponible.

Enviament gratuït: comandes +50€ (Només Espanya Península i Illes Balears).

-O podrà recollir-lo a la botiga.

sinopsis
fitxa tècnica

Aproveche sus componentes mucilaginosos para preparar “blinis” sin huevos o una masa de pizza sin gluten. Consuma el trigo sarraceno crudo, hágalo germinar y transfórmelo en panecillos sin cocer, llenos de nutrientes (pan de flores, pan àzimo). Tuéstelo, muélalo y después cocínelo en forma de deliciosas galletas o magdalenas. Utilice los granos para preparar risotto, los copos para hacer un “parridge” salado o un fondant de chocolate mágico.

títol
TRIGO SARRACENO

isbn 978-84-7091-437-9
data de publicació 01/03/2016
editorial BETA EDITORIAL
número d'edicions 1
enquadernació Rústica
idioma Español / Castellano
compartir llibre

els més venuts