Horario:
de 10 a 14 y de 16 a 20

 

 

 

destacados

Volver
Comunions

 

LA MEVA PRIMERA COMUNIÓ

Un llibre regal per les nenes i els nens que faran la Primera Comunió. Un llibre record a on podran tenir tots els grans moments del dia de la Primera Comunió i de tot el camí recorregut fins aquest dia, els missatges de Jesús, les seves oracions...

 

JESÚS VIU. MOMENTS DE LA HISTÒRIA DE JESÚS

Àlbum il·lustrat del Nou Testament per Noies i nois d'entre 6-9 anys "Com van a creure en Jesús si no han sentit el seu missatge? I com van a sentir el seu missatge si ningú ho proclama? " El missatge de Jesús és la seva pròpia vida. És una immensa sort de tenir l'oportunitat de conèixer-la. Aquest llibre explica alguns dels seus moments. 

 

 

 

SENYOR, SÓC UN DELS VOSTRES PETITS

Jesús digué:
"Deixeu que els infants vinguin a mi, no els prohibiu, que el regne de Déu és dels qui són com ells"
De l'Evangeli de sant Marc.

 

 

 

 

LA MEVA PRIMERA BÍBLIA

 «La meva primera Bíblia» ofereix una enriquidora i entretinguda forma d'apropar-se més a Déu i d'aprendre els seus ensenyaments per a tota la vida.

 

 

NOÈ I EL DILUVI

Noè és el protagonista d'aquest meravellós relat. Encara que siguin històries inventades, compten grans veritats. Els descendents d'Adán i Eva no van ser dels als plans de Déu de cuidar la vida respectant els seus semblants i tots els éssers vius.

 

RUT. L'ESTRANGERA QUE SALVA

Rut és una narració a favor dels emigrants, dels quals ofereix una visió molt positiva, i mostra la importància de la dona en la història d’Israel. Ens parla de l’experiència d’una família israelita que es veu forçada a emigrar.