660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

destacados

Volver
Jornada Mundial dels Pobres

El proper 17 de novembre se celebra la Jornada Mundial dels Pobres.

El Missatge del papa Francesc en ocasió de la III Jornada Mundial dels Pobres porta com a lema «L'esperança dels pobres mai es frustrarà» (Sal 9, 19). És una crida que urgeix a toda l'Església, a la comunitat de creients i a la resta de la societat, a retornar l'esperança perduda a causa de la injustícia, el sofriment i la precarietat de la vida que viuen milions de persones pobres en el nostre món.

La Jornada Mundial dels Pobres no és una jornada per fer una col·lecta més a favor dels pobres. No és tampoc una jornada per fer alguna cosa «pels» pobres, sinó «amb» els pobres. Es tracta d'afavorir la trobada i el diàleg frantern.

Acollim, personal i comunitàriament, la crida del sant pare a viure aquesta Jornada per reforçar en molts la voluntat de col·laborar perquè ningú se senti privat de proximitat i solidaritat, en definitiva, privat de l'amor de Déu, que ofereix esperança, sobretot als desil·lusionats i privats de futur. 

A continuació teniu algunes recomanacions:

 

"L'Església dels pobres" en el Concili Vaticà II

El present llibre ofereix un estudi sobre «l'Església dels pobres» en el Concili Vaticà II. Amb la serenor que dóna el pas del temps transcorregut, sanalitzen i es valoren els debats, les accions i els passatges conciliars sobre la pobresa, per tal que, fent present aquest ample testimoni, puguin esdevenir clau de futur per a lEsglésia del segle XXI. Hi estimula la nova etapa eclesial, amb el pontificat del papa Francesc que, amb els seus gestos genuïns i amb el mateix nom, ha posat en evidència la urgència de plantejar adequadament la qüestió de la pobresa en la vida de l'Església.

 

TORNEM JESÚS ALS POBRES

Tot l'Evangeli. Els pobres tenen dret a rebre tot l'Evangeli. Aquest és el missatge que el llibre que teniu a les mans ens ofereix, a partir de la reflexió d'un grup de cristians que porten anys dedicats de diverses maneres al servei dels pobres.

 

 

 

 

FILS TRENCATS

El llibre recull molts anys de vivències i experiències explicades per persones ateses, voluntàries i professionals. #ningúdormintalcarrer s’ha convertit en una de les grans senyals d’identitat d’Arrels.