La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

martes 30 de mayo

Semana VII de Pascua

San Fernando
San Fernando

El rey Fernando III, que unió León y Castilla, murió en Sevilla el 30 de mayo de 1252. Su cuerpo incorrupto reposa en la capilla de los Reyes de la catedral de Sevilla. En 1671 el papa Clemente X lo canonizó por la benignidad que había tenido con los judíos y con los musulmanes vencidos, teniendo en cuenta lo que era habitual en aquella época.

actividades

06 / 03
100 preguntes filosòfiques
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Cossetània Edicions - Presentació del llibre 100 preguntes filosòfiques per satisfer les ments inquietes d'Oriol Quintana.

L'acte anirà a càrrec de Laura Fabregat de Cossetània Edicions, el Dr. Ramón Alcoberro professor de filosofia de la Universtat de Girona i Oriol Quintana, autor del llibre.

La presentació tindrà lloc dilluns 6 de març a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

100 PREGUNTES FILOSÒFIQUES PER SATISFER LES MENTS INQUIETES

El present llibre repassa tota mena de qu¨estions de la tradició filosòfica, des de les més clàssiques fins a aquelles que s’han incorporat recentment, amb esperit divulgatiu i amb tocs subtils d’ironia. Conceptes essencials de la filosofia, com la veritat, la justícia i el bé, apareixen en aquestes pàgines a partir de qu¨estions de caire seriós, com “Ens hem d’autocensurar per no ofendre?” o “És legítima la tortura?”, i altres aparentment més lleugeres, com “Què tenen en comú els porquets i les princeses?” o “Existeixen els Emirats Àrabs Units?”. En definitiva, hi trobareu tot un seguit de 100 preguntes que segurament us heu fet alguna vegada a la vida, tractades amb rigor, un llenguatge planer i, sovint, un to divertit.

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari