660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

 

cerrar

viernes 26 de abril

Octava de pascua

Día Mundial de la Propiedad Intelectual

San Isidoro, obispo y doctor de la Iglesia

Miembro de una familia ejemplar, tuvo tres hermanos canonizados: Leandro, Fulgencio y Florentina. Sacerdote de Sevilla, sucedió en su sede episcopal a su hermano Leandro (600). Sus dos grandes obras más importantes: las famosas Etimologías, enciclopedia de la sabiduría de la antigüedad adaptada a las exigencias de su tiempo; y el Libro de los Proemios, aclara el significado de los libros de la Biblia para que sean comprendidos por la mentalidad popular.

actividades

actividades

Volver
29 / 01
enero 01
500 anys de repte protestant a la Península Ibèrica (1517-2017)
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Publicacions de l'Abadia de Montserrat - Presentació del llibre 500 anys de repte protestant a la Península Ibèrica (1517-2017) de Frances Luttikhuizen.

L'acte anirà a càrrec de Josep Lluís Carod-Rovira, Daniel Giralt-Miracle, Doris Moren i Frances Luttikhuizen, autora de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 29 de gener a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

500 ANYS DE REPTE PROTESTANT A LA PENÍNSULA IBÈRICA (1517-2017)

L'obra, que narra l'arribada, la recepció i la supressió del protestantisme a Espanya, ofereix nous detalls sobre el marc històric i el desenvolupament i difusió del pensament protestant i els esforços de la Inquisició espanyola per suprimir aquestes idees. Com a eina principal per a l'estudi, el llibre inclou nombrosos informes inquisitorials i altres materials contemporanis. Aquests documents permeten contextualitzar millor els fets i fer una anàlisi sociohistòrica més global. Un altre element fins ara poc explorat és el paper de les dones implicades en els moviments evangèlics del segle XVI.

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades