La Misa de cada día
Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

martes 25 de septiembre

Semana XXV del tiempo ordinario

Día Mundial del Corazón

San Dalmacio Moner
San Dalmacio Moner

Natural de Santa Coloma de Farners (1291) acabó sus días cerca de una cueva de Gerona.

actividades

02 / 10
Animació de la fe en el lleure
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Claret i Fundació Pere Tarrés - Presentació del llibre Animació de la fe en el lleure de Juanjo Fernández.

Hi intervindran el bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, el Director de Relacions Institucionals, Formació, Consultoria i Estudis de la Formació Pere Tarrés, Rafael Ruiz de Gauna i l'autor del llibre.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 2 d'octubre a les 18:30h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

ANIMACIÓ DE LA FE EN EL LLEURE

Totes les cultures i civilitzacions han donat resposta a la dimensió transcendent humana amb els seus déus i la seva religiositat. La nostra, amb el progrés, ja no en necessita? O el nostre déu és el tenir i els avenços científics-tecnològics? Si ens aturem, respirem fons, contemplem tot tenint cura de la nostra interioritat, copsarem la nostra dimensió espiritual, ens n'adonarem que hi ha d'haver un més enllà. Si estem oberts a la proposta cristiana, podem compartir celebracions comunitàries i el missatge d'amor de Jesús de Natzaret, trobarem un major sentit a les nostres vides i la forma de construir un món més just.
Juanjo Fernández, amb uns dibuixos amables, amb uns esquemes i textos senzills alhora que profunds, ens apropa a la proposta cristiana. Resulta que, a més de la nostra consciència ecològica, dels nostres sentiments nacionals, de la sensibilitat per l'altre i les relacions, té sentit descobrir i viure la fe. L'esplai, l'escoltisme, les colònies i els grups d'infants i joves en són espais privilegiats. Endinsem-nos-hi!

Afegeix l'activitat al teu calendari