Cerrado por vacaciones:
del 1 al 23 de agosto.

 

 

 

cerrar

viernes 7 de agosto

Semana XVIII del tiempo ordinario

San Sixto II y compañeros

Obispo de Roma, mártir con sus cuatro diáconos (258).

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
02 / 10
febrero 10
Animació de la fe en el lleure
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Claret i Fundació Pere Tarrés - Presentació del llibre Animació de la fe en el lleure de Juanjo Fernández.

Hi intervindran el bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo, el Director de Relacions Institucionals, Formació, Consultoria i Estudis de la Formació Pere Tarrés, Rafael Ruiz de Gauna i l'autor del llibre.

L'esdeveniment tindrà lloc dimarts 2 d'octubre a les 18:30h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

ANIMACIÓ DE LA FE EN EL LLEURE

Totes les cultures i civilitzacions han donat resposta a la dimensió transcendent humana amb els seus déus i la seva religiositat. La nostra, amb el progrés, ja no en necessita? O el nostre déu és el tenir i els avenços científics-tecnològics? Si ens aturem, respirem fons, contemplem tot tenint cura de la nostra interioritat, copsarem la nostra dimensió espiritual, ens n'adonarem que hi ha d'haver un més enllà. Si estem oberts a la proposta cristiana, podem compartir celebracions comunitàries i el missatge d'amor de Jesús de Natzaret, trobarem un major sentit a les nostres vides i la forma de construir un món més just.
Juanjo Fernández, amb uns dibuixos amables, amb uns esquemes i textos senzills alhora que profunds, ens apropa a la proposta cristiana. Resulta que, a més de la nostra consciència ecològica, dels nostres sentiments nacionals, de la sensibilitat per l'altre i les relacions, té sentit descobrir i viure la fe. L'esplai, l'escoltisme, les colònies i els grups d'infants i joves en són espais privilegiats. Endinsem-nos-hi!

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades