La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

sábado 22 de julio

Semana XV del tiempo ordinario

Santa María Magdalena
Santa María Magdalena

Llamada “apóstola de los Apóstoles”, porque según el Evangelio de Juan recibe la primera aparición del Resucitado (Jn 20,11-18).

actividades

08 / 06
Breu història del concilis ecumènics
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Centre de Pastoral Litúrgica - Presentació del llibre Breu història dels concilis ecumènics de David Abadías.

L'acte anirà a càrrec de Jaume Fontbona, president de CPL, Carme Munté, redactora de Catalunya Cristiana i David Abadías, autor de l'obra.

L'esdeveniment tindrà lloc dijous 8 de juny a les 18h a la Sala Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

BREU HISTÒRIA DELS CONCILIS ECUMÈNICS

Els vint-i-un concilis ecumènics (millor dit, universals) són uns instants vitals en la vida i la història de l'Església. I moltes vegades coneixem ben poc quins van ser, per què es van convocar, quins dubtes volien resoldre, com van desenvolupar-se, què van acordar, quines conseqüències van ocasionar. Una informació i uns coneixements sens cap mena de dubte ben interessants per a tothom que vulgui estar informat de tot el camí realitzat pels cristians al llarg de la història. Aquest és, concretament, l'objectiu d'aquesta obra. Facilitar, de manera fàcil, ben estructurada i accessible a tothom que hi estigui interessat, l'acostament a aquests vint-i-un moments. Perquè conèixer la historia de l'Església, tan humana i tan plena de Déu alhora, ens ajuda a sentir-la més propera i a estimar-la més.

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari