La misa de cada día
Suscríbase aquí

cerrar

martes 27 de junio

Semana XII del tiempo ordinario

San Cirilo de Alejandría, obispo y doctor de la Iglesia
San Cirilo de Alejandría, obispo y doctor de la Iglesia

Patriarca de Alejandría († 444), impetuoso y hábil en negocios humanos y buen diplomático, sabia reconciliarse con sus adversarios, aunque era inflexible con la ortodoxia. Presidió el concilio de Éfeso, donde se trataron cuestiones cristológicas y la maternidad divina de María. Creía que el deber de los pastores es preservar la fe del Pueblo de Dios, pues ésta es expresión de la tradición, es garantía de la sana doctrina (Carta, 430).

actividades

28 / 02
Del teu germà musulmà
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Fragmenta Editorial - Presentació del llibre Del teu germà musulmà de Dídac Lagarriga.

A l'acte hi intervindran Josep Lluís Vázquez Borau, membre de la Comunitat Charles de Foucauld, Joan Lluís Pérez Francesc, vicepresident de l'Institut Emmanuel Mounier de Catalunya i Dídac Lagarriga, autor del llibre.

La presentació tindrà lloc dimarts 28 de febrer a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

 

DEL TEU GERMÀ MUSULMÀ

Aquest text ens mostra un islam silent i místic, un islam en què no manca un intens vessant social i cultural que busca continuament la trobada amb tothom. Dídac P. Lagarriga ens endinsa en el recinte del diàleg interreligiós: el destinatari de les cartes (Charles de Foucauld, el lector o la pròpia necessitat d'explicar-se) és el seu àlter ego i de la mateixa forma també és l'altre. Una conversa que defuig la lògica del temps i les raons del dogma per mantenir-se en la intimitat de l'experiència a través de les cartes d'algú que es va convertir a l'islam i que es relaciona amb un altre algú que va prendre la decisió de convertir-se al cristianisme gràcies a l'islam.

 

 

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades