660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

cerrar

lunes 16 de septiembre

Semana XXIV del tiempo ordinario

Día Internacional de la Preservación de la Capa de Ozono

San Cornelio y San Cebrián

 

Memoria obligatoria

Cornelio, siendo papa, fue deportado por el emperador Galio y murió en el exilio (253); Cipriano murió decapitado durante la persecución de Valeriano (258). Ambos lucharon por la unidad de la Iglesia: “Concordes y unánimes, oremos siempre los unos por los otros, y sostengámonos con recíproca caridad en nuestras penas y congojas. Que no cese la oración a la misericordia del Padre por nuestros hermanos y hermanas” (San Cipriano, Carta 60).

Oración colecta

Oh Dios, que has puesto al frente de tu pueblo como abnegados pastores y mártires intrépidos a los santos Cipriano y Cornelio, concédenos, por su intercesión, fortaleza de ánimo y de fe para trabajar con empeño por la unidad de la Iglesia.

Puedes consultar las lecturas de hoy en lecturas.misa.app.

actividades

actividades

Volver
15 / 02
enero 01
Docat. Què cal fer? La Doctrina Social de l'Església
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Claret - Presentació del llibre DOCAT. Què cal fer? La Doctrina Social de l'Església de Peter Schallenberg.

Intervindran a l'acte el Card. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, Mn. Josep Mateu, delegat de PJ de Tarragona i coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), el Sr. Eduard Ibàñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i el P. Màxim Muñoz, representant de l'Editorial Claret.

L'esdeveniment tindrà lloc divendres 15 de febrer a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

DOCAT. Què cal fer? La Doctrina Social de l'Església

DOCAT, guia jove de la Doctrina Social de l'Església, és un instrument excepcional per ajudar els joves d'avui a conèixer i viure els ensenyaments de caràcter social de l'Església Catòlica. Constitueix, a més, una interessant continuació del YouCat, el popular Catecisme Jove de l'Església. Dividit en dotze capítols en els quals s'aborden diversos temes (la família, el treball, la justícia, el medi ambient, la pau, etc.) des de la perspectiva de la Doctrina Social de l'Església, té una estructura similar a la del Youcat: text central en format de preguntes i respostes, glossari, índex temàtic i de noms, il·lustracions, cites i fotos proposades pels mateixos joves. Al final de cada capítol hi ha una selecció dels principals textos magisterials de l'Església sobre cadascun dels temes. DOCAT mostra als joves com treballar per construir la «civilització de l'amor», i els orienta en la formació de la seva consciència i en la manera d'actuar pròpiament catòlica en els afers socials i polítics. 
«No podem fer alguna cosa més perquè aquesta revolució de l'amor i la justícia es faci realitat en moltes parts d'aquest maltractat planeta?» (del pròleg del papa Francesc)

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades