660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

actividades

actividades

Volver
15 / 02
enero 01
Docat. Què cal fer? La Doctrina Social de l'Església
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

Afegeix l'activitat al teu calendari 

Editorial Claret - Presentació del llibre DOCAT. Què cal fer? La Doctrina Social de l'Església de Peter Schallenberg.

Intervindran a l'acte el Card. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, Mn. Josep Mateu, delegat de PJ de Tarragona i coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), el Sr. Eduard Ibàñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i el P. Màxim Muñoz, representant de l'Editorial Claret.

L'esdeveniment tindrà lloc divendres 15 de febrer a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Descarrega't la invitació fent clic aquí.

 

DOCAT. Què cal fer? La Doctrina Social de l'Església

DOCAT, guia jove de la Doctrina Social de l'Església, és un instrument excepcional per ajudar els joves d'avui a conèixer i viure els ensenyaments de caràcter social de l'Església Catòlica. Constitueix, a més, una interessant continuació del YouCat, el popular Catecisme Jove de l'Església. Dividit en dotze capítols en els quals s'aborden diversos temes (la família, el treball, la justícia, el medi ambient, la pau, etc.) des de la perspectiva de la Doctrina Social de l'Església, té una estructura similar a la del Youcat: text central en format de preguntes i respostes, glossari, índex temàtic i de noms, il·lustracions, cites i fotos proposades pels mateixos joves. Al final de cada capítol hi ha una selecció dels principals textos magisterials de l'Església sobre cadascun dels temes. DOCAT mostra als joves com treballar per construir la «civilització de l'amor», i els orienta en la formació de la seva consciència i en la manera d'actuar pròpiament catòlica en els afers socials i polítics. 
«No podem fer alguna cosa més perquè aquesta revolució de l'amor i la justícia es faci realitat en moltes parts d'aquest maltractat planeta?» (del pròleg del papa Francesc)

 

Afegeix l'activitat al teu calendari 

historial de actividades

novedades