660 671 515
   Recibe el Boletín clicando aquí

 

actividades

actividades

Volver
15 / 06
enero 01
Els 7 dons de l'Esperit
lugar: Sala Pere Casaldàliga
compartir

L’Esperit Sant ens ajuda en tot: des de fer possible la nostra relació amb Déu fins a capacitar-nos per a tractar d’una manera totalment nova els nostres germans. Són els signes de vida que posa al nostre abast i ens obre el cor a una transparència que farà possible el testimoni tantes vegades anunciat com a fonamental en l’Església. És important aprofundir en el sentit dels set dons de l’Esperit Sant, que són la manifestació de la seva acció evangèlicament transformadora en nosaltres.

Per això, la nostra vida pren sentit o el perd quan acceptem l’acció de l’Esperit en la nostra vida o quan la ignorem o la rebutgem. Amb l’Esperit o sense l’Esperit: aquesta és l’alternativa davant la qual cadascú ha de prendre partit i tota l’Església s’ha de definir. Sense l’Esperit, tot és superficial i mediocre, en canvi, amb l’Esperit tot és nou, profund i autèntic.

La presentació tindrà lloc el dimecres 15 de juny a les 19:30h.

Hi intervindran Ricard Costa-Jussà, Provincial dels Missioners Claretians de Catalunya, Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de l'Arquebisbat de Barcelona, i autor del llibre, i Goretti Pomé, artista visual, poetessa, i autora de l'obra.

historial de actividades

novedades