Especial comuniones

Más información aquí

 

 

 

 

 

cerrar

martes 24 de abril

Semana IV de Pascua

San Fidel de Sigmaringen
San Fidel de Sigmaringen

Hombre culto y gran predicador, desarrolló tanta actividad entre los calvinistas en Suiza, que lo mandaron asesinar (1622). 

 

Hoy también celebramos San Pedro Armengol: Nacido en Guardia de Prats (Conca de Barbarà). Comenzó siendo prisionero de su vida violenta, hasta que se hizo mercedario para redimir prisioneros (~†1304). 

actividades

04 / 05
Exposició Las moradas de Santa Teresa
lugar: Sala Pere Casaldàliga

Afegeix l'activitat al teu calendari 

La inauguració de l'exposició serà el próxim dijous 4 de maig a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

A la inauguració es projectarà un DVD amb l'explicació de les obres.

 

EL CASTILLO INTERIOR

Este DVD está realizado a partir de veintiún cuadro inspirado en el libro de las Moradas de Santa Teresa.
Através de la imagen y el sonido , se desea sugerir algo del itinerario de fe que escribe Teresa en el libro de las Moradas.
Teresa declara las riquezas que el castillo encierra entre sus muros. Nos invita a entrar en él , acontemplar su hermosura, a desplazarnos por sus distintas estancias y a dejarnos seducir por su dueño, que mora en su centro.
Con motivo de los 500 añosde su nacimiento, con estre trabajo deseamos hacer homenaje a la Santa , adelantada a su tiempo, intrépida, valiente y humana: a Teresa de Jesús.

 

Del 4-5-2017 al 30-5-2017 de dilluns a divendres de 10 a 20h i dissabtes de 10 a 13h

 

 

 

 

María Teresa Martínez Ugalde.

Ha realitzat diverses exposicions individuals a ciutats com París, Lyon, Marsella, Pamplona, Logroño, entre d'altres.

Últimament, amb motiu del V centenari del naixament de Santa Teresa, ha presentat a San Sebastià, Santander, Los Negrales, Àvila, Lleó, Pamplona y al maig exposarà a la Llibreria Claret de Barcelona una col·lecció inspirada en el llibre de Las Moradas de Santa Teresa, que va realitzar al 1982, i ha completat amb novas obres.

També ha participat en nombroses exposicions col·lectives amb una selecció d'obres, en ciutats com: Ginebra, Paris, Lyon, Madrid, Pamplona etc.

Poseeix una col·lecció de quadres sobre el Camí de Santiago que els ha exposat en diverses ciutats del camí: Pamplona, Estella, Los Arcos…

A partir d'aquestes obres ha elaborat un DVD, sense editar de moment.

El Seminari de Santander alberga una col·lecció de quadres inspirada en San Pau i el seu missatge.

Al Santuari de Covadonga es conserven vàries obras sobre P. Poveda relacionades amb la seva estància en aquell lloc i els inicis de la Institució Teresiana.

Clica l'enllaç per conèixer les obres exposades.

Afegeix l'activitat al teu calendari